Alex Telles Galatasaray'a gelecek mi?

Brezilyalı futbolcu Alex Telles basına yansıyan son haberlere göre Galatasaray'ın teklifini kabul etti.

Alex Telles
Brezilya'nın Gremio kulübünde forma giyen Alex Telles için Galatasaray'da resmi teklif geldiği açıklandı. Globo Esporto gazetesinin haberine göre teklifin değeri 7 milyon eurodur. Aynı gazetenin haberine göre Alex Telles ile ilgilenen bir başka kulüp ise Portekiz'in Porto kulübü oldu.

Brezilya'nın Gremio kulübünün ekonomik açısından dar boğaz içinde olduğu bir dönemde Galatasaray'a nasıl cevap vereceği merak konusudur. Telles bu kulübe sezonun başında Juventude kulübünden gelmiş ve gelecek vadeden futbolcular arasında görülmekte.

Futbolcunun menajeri Fernando Otto teklif hakkında doğrulamada bulundu ve bınservis bedeli konusunda anlaşma sağlanmaya çalışıldığını belirtti. Transferin önündeki tek sorunun kulübün bu futbolcuyu Copa Libertadores'e saklamak istemesi olduğunu da belirtti. Son sözlerinde Telels'in Galatasaray'a devre arasında transfer edilebileceğini de ekledi.

Alex Telles Hakkında

Alex Telles, tam adıyla Alex Nicolao Telles 1992 doğumlu Brezilyalı futbolcudur. Futbol kariyerine 2011 yılında Esporte Clube Juventude kulübünde başlamıştır. Gremio kulübünde ilk maçına ise 23 Şubat 2013 yılında çıkmıştır.







Alex Telles Galatasaray'a gelecek mi? Alex Telles Galatasaray'a gelecek mi? Reviewed by Editor on Çarşamba, Aralık 18, 2013 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.