Facebook WhatsApp kullanıcılarına yenilikler hazırlıyor

Yeni WhatsApp'da neler olacak ?



Şu anda İnternet ve akıllı telefon kullanıcılarının mesajlaşmak için en kolay yol olarak gördüğü ve milyonlarca insanın kullandığı WhatsApp mesajlaşma hizmetine yapılacak değişikliklerin nelerden oluşacağı merak edilmektedir..

Geçtiğimiz hafta 19 milyar dolara Facebook sosyal ağına satıldıktan sonra bir takım sorunlar yaşanan ve çalışmayan WhatsApp da yenilikler yapılacaktır.

Habere göre, yeniliklerden biri Facebook'da arkadaş listenizdeki ve numarası belirtilen herkes otomatik olarak WhatsApp listenize de eklenecektir.

Başka bir değişiklik ise kullanıcıların moralini bozacak türdendir. Habere göre, WhatsApp'a yapılacak değişiklikle sizin numaranız mesaj yazdığını kişinin kaydında yoksa, sizden ekstra para alınacak.

Ayrıca, sonraki aydan itibaren WhatsApp'da reklamların gösterilmeye başlanacağı bildirildi. Mesajlaşma sırasında araya giren linkler görürseniz endişelenmeyin.

Bir başka değişiklikle ise WhatsApp'da yazacağınız durumunuz Facebook hesabınızda da görünecektir.

Diğer söylenenlere göre, WhatsApp ücretsiz olacak, ancak yılda bir kez ücret talep edilecek.
Facebook WhatsApp kullanıcılarına yenilikler hazırlıyor Facebook  WhatsApp kullanıcılarına yenilikler hazırlıyor Reviewed by Editor on Çarşamba, Şubat 26, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.