Tarık Ündüz Kimdir?

Tarık Ündüz 4 Temmuz 1988 İstanbul doğumlu genç oyuncudur. Bu sıralar Not defteri dizisi ile ekranlara geliyor. daha önce çok sayıda yapımda rol alan oyuncu oyunculuk kariyerine erken yaşta başlamıştır. 1983 yılında ilk dizisi olan Kuruntu ailesinde oynamıştır. Rol aldığı diğer diziler ise Huzursuzlar, Akasya Durağı (Emre), Bahar Dalları (Özkan), İstanbul Çocukları (Atakan) dizileridir. Cemal Hünal ve Melis Birkan'ın başrollerinde oynadığı Issız adam filminde mutfak çalışanı rolü ile ekrana gelmiştir. Sonrasında 2009 yılında Adab-ı Muaşeret (Aykut) sinema filminde rol almıştır.

Tarık Ündüz Kimdir?


Tarık Ündüz ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Gazanfer Özcan'ın torunudur. Oyuncu bir ailede büyüyen Tarık Ündüz iki yaşından itibaren ekranlarda olmuştur. Hep oyunculuğun konuşulduğu bir ailede doğup büyüyen genç oyuncu Yeditepe Üniversitesi tiyatro bölümünde eğitim almıştır. Bir dönem basketbol oynayan, kaleciliğe soyunan Tarık Ündüz daha sonra onun için ağır basan oyunculuk mesleğine devam etmeye karar vermiştir.

Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Not defteri dizisinde Tarık Ündüz okulun kibirli ve şımarık öğrencisi olan Ufuk'u canlandırıyor.
Tarık Ündüz Kimdir? Tarık Ündüz Kimdir? Reviewed by Editor on Cumartesi, Mart 22, 2014 Rating: 5

3 yorum:

  1. çok yakışıklısınız sizi çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum gülsüm

    YanıtlaSil
  2. tarık bey ufuk rolunünüzü çok beyeniyorum

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.