Ünlü yönetmen Lars von Trier'in filmine yasak konuldu

Dünyaca ünlü yönetmen Lars von Trier'in "Nymphomaniac" filminin gösterimi yasaklanmıştır. Bu filmin gösterime girmesinin yasaklanmasının sebebi olarak ahlaka aykırı görüntü ve diyalogların olması gösterildi. Vizyona girecek filmlerin reytingini kontrol eden kurum oy çokluğuyla 14 Mart'ta birinci bölümünün yayınlanması planlanan Lars von Trier'in "Nymphomaniac" filminin vizyona girmesine izin vermedi.


Kurum dün filmi izleyerek oy çokluğu ile yayınlanmamasına karar verdi. Herkes filmin "18 +" işareti altında yayınlanacağını bekliyordu, ancak "Nymphomaniac" bu şekilde bile beyaz perdeye çıkamayacak. Filmde 50 yaşındaki kadının çocukluğundan itibaren erkeklerle olan ilişkilerinden bahsedilmektedir. Filmde Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin, Shia LaBeouf, Christian Slater, Christian Slater, Uma Thurman gibi ünlü oyuncular rol aldı. "Nymphomaniac" filmi geçen ay Berlin Film Festivalinde gösterilmiş ve eleştirmenler tarafından olumlu karşılanmıştı.
Ünlü yönetmen Lars von Trier'in filmine yasak konuldu Ünlü yönetmen Lars von Trier'in filmine yasak konuldu Reviewed by Editor on Çarşamba, Mart 05, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.