Boynu bükükler dizisi nasıl bitti?

Kanal D ekranlarının okul dizisi 7. bölümü ile ekranlara veda etti. Boynu büküklerin son bölümü kaçırdıysanız ve neler olduğunu merak ediyorsanız bu yazımız size göre.

Boynu bükükler dizisinin son bölümünde neler yaşandı. İşte fotoğraflarla Boynu bükükler dizisi final bölümü.

Boynu bükükler dizisi final bölümünde neler oldu?

Vakıfın başkanı olan Semavi bey iflas ettiğini açıklayınca öğretmenler harekete geçtiler. Okula yatırımcılar aranmaya başladı. Fuat ve Melek, zengin velilere okulu devralmalarını teklif ediyor!

Boynu bükükler final

Bu durumdan habersiz bir şekilde okula devam eden öğrenciler yaşamlarına normal bir şekilde devam ederler. Bu sırada Selim'in annesini bulması gerekiyor ancak okuldan dışarıya çıkması imkansız gibi görünüyor. Hiç beklenmedik birisi ona yardım eder. Miray, Selim için sahte izin kağıdı hazırlıyor. Selim annesinin izine ulaşıyor. Annesinin adının Emine olduğunu öğreniyor.

Boynu bükükler nasıl bitti

Müdür Fuat bey'in talimatı üzerine okulu "sosyal okul" a dönüştürme işine girişen 2. Tahir  hemen harekete geçiyor. Okulda köklü değişiklikler yapılmaya başlanıyor. Aşçılık kursu açılıyor, futbol takımı kuruluyor, dans kursu ve satranç kulübü kuruluyor, okulun çevresine çiçekler dikiliyor.

boynu bükükler nasıl bitti

Dakikalar içerisinde kulüpler kuruluyor. Okul denetime hazır bir hale getiriliyor. Okulda her şey dört dörtlükmüş gibi gösterilmeye çalışılıyor. Ancak öğretmen ve öğrencilerin tüm çabalarına rağmen Fuat beyin foyası ortaya çıkıyor ve yatırımcı Naci bey okulu satın almaktan vazgeçiyor.


Yatırımcı Naci beyin karşısına geçen Selim tüm zorluklara rağmen fakir çocukların okumak için ne kadar zorluklara katlandıklarını anlatması üzerine Naci bey kararını bir daha gözden geçirir ve sene sonuna kadar okulun talep ettiği standartları yakaladığı takdirde yatırım yapacağını açıklar.


Boynu bükükler dizisi bu şekilde sona erdi.

Dizinin başka bir kanalda devam edebileceği konusunda sosyal medya üzerinde bir takım söylentiler dolaşmaya başlasa da yapımcı ve ekip tarafından bu konu ile ilgili herhangi bir doğrulama gelmedi.
Boynu bükükler dizisi nasıl bitti? Boynu bükükler dizisi nasıl bitti? Reviewed by Editor on Pazar, Nisan 13, 2014 Rating: 5

4 yorum:

  1. bence dizi bitmedi böyle final olmaz

    YanıtlaSil
  2. bu izledigimiz final bolumu degildi bence. bir kere selimin annesi bulunmadi. sarisin kiz gelip miraya selimle birlikte olduklarini falan soyledi o oyle yarim kaldi. devam ederse iyi olur bence.

    YanıtlaSil
  3. bence bu dizinin bitmesi size çok büyük bi kayıp olur hani aklınızda bulunsun

    YanıtlaSil
  4. Diziyi yarım bıraktılar.Yayından hemen çıkarılması gereken o kadar saçma diziler varken böyle kahkahalar ile izlediğimiz bir diziyi yarım bırakmaları çok saçma :(

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.