Jamal Hammadi Medcezir dizisine konuk oluyor

Bu hafta Medcezir dizisi sürpriz bir ismi ağırlıyor. Diziye ünlü bir konuk geliyor. Hollywood yıldızlarının saç uzmanı Jamal Hammadi Medcezir dizisinin yeni bölümünde konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Medcezir dizisinin yeni bölümü 11 Nisan 2014 Cuma saat 20:00'da Star Tv ekranlarında.

Jamal Hammadi Hakkında Bilgiler

Jamal Hammadi ünlüler saç stilistidir. Sharon Stone ve Meg Ryan gibiisimlerle çalıştığı bilinmektedir. Birçok ünlü moda dergisinin kapak saç stili işini üstlenmiştir. Bu dergiler arasında İngiliz Vogue, İngiliz Elle, Vanity Fair, İtalyan Glamour, InStyle, The Face, Spin, Nylon ve Flaunt yer alıyor.

Ayrıca Jamal Hammadi çok sayıda moda tasarımcısı ile birlikte çalışmış ve moda defileleri için saç stilleri yapmıştır. Bu ünlü tasarımcılardan bazıları  Chanel, Christian Dior, Jean Paul Gaultier ve Jogn Galliano olmaktadır.

Jamal Hammadi Medcezir dizisine konuk oluyor


Hamadi Beauty adlı saç bakım serisini çıkaran ünlü stilist daha sonra Paris’ten Los Angeles’a taşınmıştır. Şu anda Elidor firması ile çalışıyor. Daha önce Elidor reklamlarında da rol alan ünlü saç stilisti ilk kez dizi oyunculuğu deneyimi yaşıyor.
Jamal Hammadi Medcezir dizisine konuk oluyor Jamal Hammadi Medcezir dizisine konuk oluyor Reviewed by Editor on Salı, Nisan 08, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.