Ali Yusuf - Seçkin Özdemir Oldu: Günahkar Dizisi

Günahkar dizisinin başrol oyuncusu Seçkin Özdemir oldu.

Seçkin Özdemir
Seçkin Özdemir Günahkar Dizisinde
Seçkin Özdemir'in Günahkar dizisinin başrolünde yer alacağı bilgisi uzun zamandır sosyal medyada dolaşmaktaydı. Ancak o dönemde henüz dizi için bir  anlaşma yapmayan oyuncu katıldığı bir TV programında "Günahkar'la anlaşmadım" diyerek hayallerinde bir rock starı veya futbolcu oynamak olduğunu da sözlerine eklemişti. (detaylar burada)

Ancak dün sosyal medyada yayılan bir haber Seçkin Özdemir hayranları tarafından büyük sevinçle karşılandı. Son bilgilere göre, Seçkin Özdemir Günahkar kadrosunda oynamayı kabul etmiş. Bu da çok önemli bir gelişme sayılır, hem böylesine bir yetenekli oyuncuyu ekranlarda görmeyi kim istemez.

Kısaca yanılmıyorsak dizinin ana karakteri olan Ali Yusuf'u Seçkin Özdemir, yani Bir aşk dizisi'nin Korkut Ali'si canlandıracak. Dizideki partnerinin kim olacağı konusunda henüz bir bilgi yok. Bir aşk hikayesi'nin Ceylan'ı olan Damla Sönmez bu sıralar "Güllerin Savaşı" dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Haberi ilk duyuran: http://dedikoducucocuk.blogspot.com.tr/2014/05/seckin-ozdemir-gunahkar-kadrosunda.html

Unutmadan dünkü haberimizde aktardığımız gibi, Seçkin Özdemir bu sıralar Kenya Masai Mara'da bulunuyor ve sosyal medya hesabı üzerinden Afrika fotoğrafları paylaşmaya devam ediyor. Günahkar dizisi konusunda kendisi tarafından henüz bir açıklama yapılmamıştır.
Ali Yusuf - Seçkin Özdemir Oldu: Günahkar Dizisi Ali Yusuf - Seçkin Özdemir Oldu: Günahkar Dizisi Reviewed by Editor on Salı, Mayıs 27, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.