Güzel Köylü Dizisinin İlk Fragmanı Bugün Yayınlanacak

Güzel Köylü yaz aylarının merakla beklenen yeni dizilerinden biridir. Star TV ekranlarında bu yaz yayınlanmaya başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosunda Benim hala umudum var dizisinin Umut'u Gizem Karaca ve Sana bir sır vereceğim dizisinin Savaş'ı Berk Cankat gibi isimler bulunuyor.

Güzel Köylü Dizinin İlk Fragmanı
Güzel Köylü yakında Star'da başlıyor...

Dizinin ilk tanıtım fragmanı 28 Mayıs 2014 tarihinde yayınlanacak. Fragman ilk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisi arasında ekranlara gelecek, daha sonra internet üzerinden izlenebilecek.

Haziran'ın üçüncü haftası yayınlanması planlanan dizinin yapımcısı Gold Film Faruk Turgut, yönetmeni Mustafa Şevki Doğan'dır. Güzel köylü'nün senaryosunu Filiz Ekinci ve Baykut Badem kaleme alıyor.

Dizinin başlıca karakterleri; Gül ve Cemal.

Güzel köylünün oyuncu kadrosunda ayrıca Ahmet Mümtaz Taylan, Zerrin Sümer, Ali İpin, Özlem Tokaslan, Mehmet Ali Nuroğlu, Esin Civangil, Deniz Baytaş, Erkan Sever, Simge Selçuk, Tolga Ortancıl, Zeynep Eylül Demirpehlivan, Su Kutlu, Ali Erkazan, Toygan Avanoğlu, Uğur Biçer, Ömür Özdemir gibi isimler yer alıyor.
Güzel Köylü Dizisinin İlk Fragmanı Bugün Yayınlanacak Güzel Köylü Dizisinin İlk Fragmanı Bugün Yayınlanacak Reviewed by Editor on Çarşamba, Mayıs 28, 2014 Rating: 5

2 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.