Aşk ve mavi dizisinin oyuncuları ve karakterleri

Atv ekranlarının yeni dizisi Aşk ve mavi izleyicileri ekran başına bağlamaya devam ediyor. Dizin yapımcılığını NTC Medya üstleniyor, Yönetmenliğini Hakan Arslan yapıyor, senaryosunun Gül Abuz Semerci ve Yelda Eroğlu kaleme alıyor. Oyuncu kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizinin başrollerini Emrah ve Burcu Kıratlı üstleniyor.

Aşk ve mavi dizisinin konusu

Ali varlıklı bir ailenin oğludur. Genç yaşta abisi Cemal'in işlediği suçu üstlenerek hapis yatar. Cemal Ahmet adında bir adamı öldürür, ancak karısı ve çocuğu olduğu için hapishaneye kendi yerine kardeşini gönderir. Herkes Ali'yi katil sanar. Hapishanede günler geçmek bilmezken bir gün Ali Mavi isimli kızdan mektuplar almaya başlar ve bu sayede zor günleri hafiflemeye başlar. En kötü günlerinde Mavi'den gelen mektuplarla teselli bulan Ali bir gün hapishaneden çıkıp Mavi ile tanışmanın hayallerini kurar.

Geçmek bilmeyen sayılı günler bir gün sona erer ve Ali hapisten çıkıp Mavi ile buluşur. İlk görüşte Mavi'ye aşık olur ve ona evlenme teklif eder. Fakat bilmediği bir şey vardır; Mavi abisi tarafından öldürülen Ahmet'in kı kardeşidir. Ali'yi katil sandığından ondan intikam almayı planlamaktadır.

Nikah işlemlerini yaparken Ali Mavi'nin kimliğini görür ve herşeyi anlar. Ancak aşık olduğundan sesini çıkarmaz ve iki genç evlenirler. Herşey Mavi'nin planladığı gibi gider ve düğün gecesi Ali'yi bıçaklar. Ancak Ali ölmez, ufak bir yarayla kurtulur.

Ali ile Mavi'in hikayesi bundan sonra başlar...

Aşk ve mavi dizisinin oyuncuları ve karakterleri

Ali (Emrah) - Kayseri'nin varlıklı ailesi Göreçkilerin ortanca oğludur. Hapishanede aşık olduğu Mavi'ye aşık olur ve ölüme bile razı olarak onunla evlenir.


Mavi (Burcu Kıratlı) - Fakir bir ailenin kızıdır. Öldürülen abisinin intikamını almak için herşeyi göze alır. Ama işler hiç de planladığı gibi gitmez.


Refika (Işıl Yücesoy) - Ali'nin annesidir. Otoriter ve sözü geçen bir kadındır. Oğulları onun için hayatta en önemli şeydir.


Fazıl (Kenan Bal) - Ali'nin babasıdır. Üç oğlu var ve en çok Ali'yi seviyor. Kendinden sonra aile reisi olmaya onu layık görüyor.


Cemal (Cüneyt Mete) - Ali'nin abisidir. Hırslı ve çıkarları için herkesi harcayabilecek birisidir.


Hasibe (Ayşegül Ünsal) - Mavi'nin annesidir. Paraya çok düşkündür.


Birgül (Birgül Ulusoy) - Göreçki konağının hizmetçisidir. Hamarat ve becerikli olmasının yanında konağın sahiplerini yaşayamadığı gençliğinin sorumlusu olarak görüyor ve her fırsatta hıncını çıkarıyor.


Mahmut (Necmettin Çobanoğlu) - Mavi'nin babasıdır. Alkolik bir adamdır.


Safiye (Alayça Öztürk) - Cemal'in karısı . Çıkarcı ve kurnaz bir kadındır.


İlyas (Osman Karakoç) - Küçük ölçekli bir toprak sahibinin oğludur. Göreçki ailesi ile görülecek hesabı vardır. Mavi'ye aşık olur.


İsmet (Uğur Uzunel) - Göreçki ailesinin küçük oğludur. serseri bir tiptir.

Aşk ve mavi dizisinin oyuncuları ve karakterleri Aşk ve mavi dizisinin oyuncuları ve karakterleri Reviewed by Editor on Salı, Kasım 08, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.