Kerem Bürsin Ah Be Gültepe Dizisinde mi Oynayacak?

Güneşi beklerken dizisi izleyicilerinin gündemini son günlerde bazı sorular meşgul etmeye başladı. Bunlardan biri Güneşi beklerken dizisi bitiyor mu? Ve devamında Kerem Bürsin yeni dizi için mi anlaştı? Bugün çıkan yeni söylentilerin beraberinde getirdiği yeni bir soru Kerem Bürsin Ah Be Gültepe dizisinde mi oynayacak?

Kerem Bürsin Ah Be Gültepe
Kerem Bürsin
Güneşi beklerken dizisi bitiyor mu?

Öncelikle Güneşi beklerken bitiyor mu ve ne zaman final yapacak sorularına bakacak olursak çeşitli sitelerde farklı versiyonlarda iddialar ortaya atıldı. Bazı kaynaklara göre Güneşi beklerken Haziran'da sezon finaline gidecek ve Eylül ayında yayınına kaldığı yerden devam edecek. Bazıları dizinin bittiğini ve Kerem Bürsin'in yeni bir dizi için anlaştığını iddia ediyorlar. Peki yönetmen bu konuda neler söylüyor?

Güneşi beklerken dizisinin yönetmeni Altan Dönmez bu sorulara cevap olarak sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak aşağıdakileri yazdı.
"Dizinin kacta sezon finali yada final yapacagi hakkinda kanal disinda kimsenin bilgisi yok arkadaslar."
Kerem Bürsin Ah be Gültepe dizisinde mi oynayacak?

Bu söylenti de bugün çıktı ve kaynağının neresi olduğunu biz anlayamadık. Yalnız şöyle bir durum var yeni sezonda başlayacak olan Ah be Gültepe diye bir dizi yok. Kod adı "Benim Adım Gültepe" diye bir dizi başlayacak ancak dizinin cast çalışmaları sürüyor ve oyuncu kadrosu konusunda henüz bir açıklama yapılmamıştır.

Kısaca, şimdilik bu konuda kesinleşmiş bir durum ve yapılan bir açıklama yok. Önümüzdeki günlerde gelişmeler olursa aktarmaya devam edeceğiz.
Kerem Bürsin Ah Be Gültepe Dizisinde mi Oynayacak? Kerem Bürsin Ah Be Gültepe Dizisinde mi Oynayacak? Reviewed by Editor on Perşembe, Mayıs 29, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.