Sevtap Özaltun (Ulan İstanbul Derya) Kimdir?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Ulan İstanbul'da Derya Kandemir'in çetesine sonradan katılan birisidir. İstanbul'a oyunculuk okumak için gelir, ancak yeteneğini sahnelerde göstermeye fırsat bulamadan babasını kurtarmaya çalışır. Yeni sözde Nevizade ailesi çatısı altında onu bitmek bilmeyen bir macera bekliyor.

Sevtap Özaltun (Ulan istanbul Derya) Kimdir?
Ulan İstanbul Derya
Derya karakterini canlandıran oyuncu kimdir?

Ulan İstanbul dizisinde derya karakterine hayat veren oyuncu Sevtap Özaltun'dur. Daha önce A.Ş.K. dizisinde Ece karakterini canlandıran genç oyuncu 1984 Artvin doğumludur. Bakırköy Basat Sanatçılar Derneği'nde Tiyatro ve Haliç Üniversitesi Konservatuarı Oyunculuk Bölümü eğitimi almıştır. Dizi oyunculuğu kariyerine ATV'de yayınlanan Canım ailem adlı dizi ile adım atan Sevtap Özaltun daha sonra Fatmagülün suçu ne dizisinde oynamıştır. Bu sırada tiyatro oyunlarında seyirci ile buluşmaya devam eden oyuncu daha sonra A.Ş.K dizisinde Ece karakterini canlandırmıştır. Ulan İstanbul dizisinde Derya karakteri ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.
Sevtap Özaltun (Ulan İstanbul Derya) Kimdir? Sevtap Özaltun (Ulan İstanbul Derya) Kimdir? Reviewed by Editor on Çarşamba, Mayıs 28, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.