Ulan İstanbul Dizisi Kandemir Kimdir?

Kanal D ekranlarında önümüzdeki aylarda yayınlanacak olan "Ulan İstanbul" dizisinin ana karakterlerinden biri de Kandemir'dir. Kandemir bir çetenin lideridir. Mersin'den popstar olma hayalleri ile İstanbul'a gelen Yaren pavyona düşer, Kandemir'le tanıştıktan sonra çete tarafından planlanan soyguna dahil olur ve dizide olaylar gelişmeye başlar.

Kandemir karakterini canlandıran oyuncu kimdir?


Ulan İstanbul Dizisi Kandemir Kimdir?
Ulan İstanbul Kandemir
Ulan İstanbul dizisinde Kandemir'i ünlü oyuncu Uğur Polat canlandırıyor. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olan Uğur Polat bugüne kadar birçok projede rol aldı. Altın portakal ödülleri ve Afife tiyatro "en iyi erkek oyuncu" ödülleri de dahil olmak üzere çok sayıda ödül aldı. Birçoklarının aklında Yeditepe İstanbul dizisinde oynadığı Ali karakteri ile yer etti. Kayıp şehir (Ethem), Son dizisi (Kudret) son yıllarda rol aldığı diziler arasındadır. En son Cinayet dizisinde politikacı Aslan Kocatepe karakterini canlandırmış olan Uğur Polat bu kez bambaşka bir karakter olan Kandemir ile karşımıza çıkıyor.

Ulan İstanbul yakında Kanal D'de başlıyor.
Ulan İstanbul Dizisi Kandemir Kimdir? Ulan İstanbul Dizisi Kandemir Kimdir? Reviewed by Editor on Cumartesi, Mayıs 24, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.