İçimdeki fırtına oyuncuları ve karakterleri

Star ekranlarının yeni dizisi İçimdeki fırtına oyuncuları ve konusu ile adından çok söz ettiriyor. Yapımcılığını Aslan Film, Uğur – Selman Kızılaslan, genel koordinatörlüğünü Abdullah Yalçın'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca oturuyor. Dizinin öykü ve senaryo uyarlamasını İpek Kadılar üstleniyor. Oyuncu kadrosunda birbirnden ünlü ve sevilen oyuncuların yer aldığı İçimdeki fırtına dizisi 11 Şubat 2017 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelmiştir.

Dizinin ilk bölümü gerilim dolu bir sahneyle başlıyor. İki kıskardeş Deniz ve Ezgi uçurumun kenarında tartışmaktalar. Ezgi Deniz'in elindeki cd'yi zorla almaya çalışıyor. Bu sırada ayağı kayan Deniz uçurumun kenarlarından tutunarak ablasından yardım beklemektedir. Ancak Ezgi ona yardım etmez ve kızcığaz uçurumdan denize düşer. Herkes Deniz'i öldü bilirken olaydan 5 yıl sonra beklenmedik bir sürprizin şokunu yaşamak zorunda kalır...

İçimdeki fırtına dizisi


İçimdeki fırtına oyuncuları ve karakterleri

Deniz Kara - Gizem Karaca

Deniz iyi huylu, yumuşak tabiatlı bir kızdır. Çocukluğundan itibaren Ezgi ile birlikte büyümüş, sekiz yaşına geldiğinde onun üvey kızkardeşi olduğunu ve Nermin'in de öz annesi olmadığını öğrenmiştir. Gerçeği olduğu gibi kabullenen Deniz Nermin'e anne demeye, Ezgi'yi ve erkek kardeşi Ozan'ı sevmeye devam etmiştir. Bir de koşulsuz sevgi ile Emre'yi sevmekte ve bu sevgisi sayesinde  tüm tehditleri zararsız olarak görmektedir. Ancak hayat ona kötü bir sürpriz oynar ve hiç beklenmedik bir hayal kırıklığı yaşar.

İçimdeki Fırtına Deniz / Elif


Deniz Kara rolündeki oyuncu: Güzel oyuncu Gizem Karaca Benim Hala Umudum Var, Güzel Köylü gibi birçok dizideki rolü ile tanınmaktadır. 1992 İstanbul doğumlu olan Gizem Karaca Miss Turkey 2011 ikincisidir. 2012 yılında oynadığı Eve Düşen Yıldırım dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atmış, bu dizide Muazzez karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Emir'in Yolu dizisinde Güneş Sancaktar karakterine hayat vermiştir. Benim Hala Umudum Var (Umut), Güzel Köylü (Gül Sümbül/Alkan), İstanbul Sokakları (Nazlı) dizilerinde rol almıştır.

Ezgi Kara - Merve Boluğur

Ezgi Kara güzel, akıllı ve bir o kadar da hırslıdır. Daren holdingin ürün müdürü pozisyonuna yükselmiş ancak tasarım bölümünün başına geçmek istemektedir. Bir de ilk bakışta aşık olduğu Emre'yi elde etmek için herşeyi yapmaya hazırdır.

İçimdeki fırtına dizisi Ezgi'nin gerçek adı


Ezgi Kara'yı canlandıran oyuncu: İçimdeki fırtına dizisinde Ezgi Kara rolüne hayat veren oyuncu Merve Boluğur Dalkılıç'tır. Küçük yaşta oynadığı Acemi Cadı dizisindeki Ayşegül karakteri ile tanınmaya başlamıştır. 1987 İstanbul doğumlu oyuncu daha sonra birçok yapımda rol almış, en son Muhteşem Yüzyıl dizisinde Nurbanu Sultan karakteri ile karşımıza çıkmıştır. Oynadığı diğer diziler; Aşk Yeniden (Eylül), Kül ve Ateş (Hayal İsfendiyar), Küçük Sırlar (Ayşegül Yalçın), Kuzey Güney (Zeynep Çiçek)

Emre Bademli - Yusuf Çim

Emre Perihan'ın tek oğludur. Babasını daha doğmadan bir kalp krizi neticesinde kaybetmiştir. Küçük yaştan beri Daren holdingin başına geçmesi için yetiştirilmiş olsa da aslında pek öyle hevesleri olmayan iyi huylu birisidir. Deniz'e aşıktır ve hayatta tek gayesi onunla evlenmektir. Ancak bu hayallerine ulaşamaz ve kendi yaptığı hatasının bedelini çok ağır öder.

İçimdeki fırtına dizisi Emre'nin gerçek ismi nedir


Emre Bademli karakterini kim canlandırıyor: Yusuf Çim, 1991 İstanbul doğumlu oyuncu, model, sunucu ve şarkıcıdır. 2011 Best Model of Turkey yarışmasının ikincidiri. 2013 yılında Olsun Bi Kere adında müzik albümü piyasaya çıkmıştır. Oyunculuk kariyerine 2014 yılında Ezra dizisi ile başlamış, bu dizide Başkomiser Mustafa'yı canlandırmıştır. 2015 yılında Çilek kokusu dizisinde Burak Mazharoğlu, 2016 yılında Hanım Köylü dizisinde Ferit olarak karşımıza çıkmıştır.

Fırat Ateş Hazar - Burak Yamantürk

Deran holdingin avukatıdır ve aynı zamanda en büyük hissedarı olan Nusret Daren'in yeğenidir. Hastalığın koynunda olan amcasının tek isteği 3 yaşındayken kaybettiği torunu Elif Daren'in bulunmasıdır. Fırat onun bu isteiğini yerine getirmek için tüm gücünü seferber eder ve Elif Daren'i bulması sayesinde herkesin hayatı değişir.

İçimdeki fırtına dizisi Fırat hangi oyuncu


Fırat Ateş Hazar rolündeki oyuncu: 1983 İzmit doğumlu Burak Yamantürk 2012 yılında yayınlanan Veda dizisi ile kariyerine başlamış ve bu dizide Kemal karakterine hayat vermiştir. Daha sonra Tatar Ramazan (Elmas Mercan), Hayat Yolunda (Op. Dr. Selim Savaş), Yasak (Nejat) ve Acı Aşk (Mehmet) dizilerinde rol almıştır.

Perihan Bademli - Hatice Aslan

Daren holdingin başında olan, hırslı ve göz kara bir kadındır. Nusret Daren'in ölüm döşeğinde olmasıyla neredeyse şirket tek başına Perihan'ın olmaktadır. Tek isteği oğlunu yetiştirip şirketin başına geçirmektir. Bunun için bazı karanlık güçlerden yardım almaktan çekinmemektedir. Ezgi'nin tarzını beğenmekte ve onu kendi gençliğine benzetmektedir. Deniz oğlundan uzak dursun diye Ezgi'yi elinden geldiğince destekler ve bir gün bunun bedelini ödemesi gerektiği hiç aklına gelmez.

İçimdeki fırtına dizisinde Perihan gerçek adı


Perihan Bademli rolündeki oyuncu: Usta oyuncu Hatice Aslan birçok yapımda yer almış, Ferhunde Hanımlar ve En Son Babalar Duyar dizileri ile tanınmış, son dönemlerde ise Lale devri dizisinde başarıyla canlandırdığı Zümrüt Taşkıran karakteri ile akıllarda yer almıştır. Rol aldığı yapımlardan bazıları; Ferhunde Hanımlar (Nejla), En Son Babalar Duyar (Hülya), Kınalı Kar (Leyla), Hürrem Sultan (Mahidevran Sultan), Hırçın Menekşe (Pelin), Güzel Günler (Feride), Düğün Şarkıcısı (Şükran), Masumlar (Nejla), Samanyolu (Belkıs), Bugünün Saraylısı (Türkan), Ayrılsak da Beraberiz (Mehveş), Mayıs Kraliçesi (Asu Aytekin)

Selim Kara - Levent Can

Emniyet müdürlüğünde Asayiş şube müdürü olarak çalışmaktadır. Ezgi, Deniz ve Ozan'ın babasıdır. Gençken yaptığı hatalar yüzünden bazı sorunlar yaşamış olan Selim Kara daha sonradan hayatını toparlamayı başarmış olan sevecek ve yumuşak huylu bir babadır.

İçimdeki fırtına Denizin babası


Selim Kara karakterini kim canlandırıyor: Usta oyuncu Levent Can birçok tv dizisi ve sinama filminde rol almıştır. Son  (Gizemli Adam), Umutsuz ev kadınları (Altay), Hicran Yarası  (Avukat Semih), Ezel (Kaya bey), Emret Komutanım (Burhan Albay), Kavak Yelleri (Semih Hoca), Sırça Köşk  (Serdar Kutlu) ro aldığı dizilerden bazılarıdır.

Galip Erbal - Mehmet Özgür

Sokaklarda büyümüşve Rasim Çolak'ın sağ kolu olmuş bir adamdır. Müebbet hapis cezası almıştır. Gençken bir kadına aşık olmuş ve kirli işler yapmayı tövbe ederek bırakmıştır. Ancak kader ona kötü bir oyun oynamış karısı hamileliğinin son dönemindeyken evine baskın yapılmışş ve bu sırada serseri bir kurşunla karısını kaybetmiştir. Hayatta kalması için kendine ait bazı nedenleri vardır. İlk bölümde Rasim Çolak ile Perihan Bademli'nin konuşmasında aslında Galip Erbal ile Deniz Kara arasındaki bağlantı olduğu ima ediliyor.

İçimdeki fırtına Deniz'in gerçek babası


Galip Erbal rolündeki oyuncu kimdir: Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Mehmet Özgür çok sayıda yapımda rol almış ve tiyatro oyunlarında yönetmenlik yapmıştır. Rol aldığı yapımlardan bazları, Masum (Selahattin), Hanım Köylü (Düzgün Ağa), Abluka (Kadir), Filinta (Kadı Gıyaseddin Hatemi), Çalıkuşu (Seyfettin), Muhteşem Yüzyıl (Lütfü Paşa), Suskunlar (Takoz İrfan)

Nusret Deran - Tarık Papuççuoğlu

Daren holdingin büyük hissedarı ve aynı zamanda kurucusudur. Elif Daren'n dedesi, Fırat'ın amcasıdır. Tek arzusu torununun bulunması olan Nusret Daren sonunda ona kavuçmanın mutluluğunu yaşamaktadır.

İçimdeki fırtına Elif'in dedesi


Nusret Deran karakterini kim canlandırıyor: Sevilen oyuncu Tarık Papuççuoğlu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Rol aldığı bazı yapımlar, Hayattan Korkma - 2015, En Güzeli - 2015, Günebakan - 2015, Çarşı Pazar - 2015,Oflu Hoca'nın Şifresi - 2014, Kadim Dostum - 2014, Sürgün İnek - 2014,
Paşa Gönlüm - 2014, İçimdeki Balık - 2013, Şevkat Yerimdar - 2013, Avrupa Avrupa - 2013.

Nermin Kara - Servet Pandur

Selim'in karısı, Ezgi ve Ozan'ın annesid,r. Küçük yaşından beri Deniz'i büyütmesine rağmen bu ona büyük acı vermiş ve hep onun evden gideceği günü beklemiştir.

İçimdeki fırtına dizisi Ezgi'nin annesi kimdir


Nermin Kara rolündeki oyuncu: Servet Pandur bugüne kadar birçok yapımda rol almıştır. Kalbim Yangın Yeri, Yılanların öcü (Remziye), A.Ş.K.(Müzeyyen), Babalar Ve Evlatlar, Hayata Beş Kala  (Esma), Fatmagül'ün Suçu Ne? (Leman), Unutma Beni (Nazan), Bir Varmış Bir Yokmuş  (Fahriye) rol aldığı yapımlardan bazılarıdır.

Ozan Kara - Burak Can

Selim ile Nermin'in oğulları, Ezgi ve Deniz'in erkek kardeşidir. Ablası Ezgi'den farklı olarak Deniz'i çok sever. İyi huylu bir çocuktur.

İçimdeki fırtına Ozan gerçek adı


Ozan Kara rolünü kim canlandırıyor: Genç oyuncu Burak Can 21 Aralık 1996 İstanbul doğumludur. Sana bir sır vereceğim dizisinde canlandırdığı Burak karakteri ile tanınmaktadır. Gönül ferman dinlemiyor (Ali), Al yazmalım, Yılanların öcü (Ömer) yapımlarında rol almıştır.

İçimdeki fırtına dizisinin diğer oyuncuları:

Alper Kut - Rasim Çolak (Karanlık işlerde Perihan'ın yardımcısı olan işadamı)
Nazmi Kırık - Şükrü (Fırat Ateş Hazar'ın yardımcısı)
Ceren Benderlioğlu - Ayla (Deniz ile birlikte şirketin tasarım bölümünde çalışıyor)
Bilge Şen - Gülten (Nusret Daren'in çalışanı, aşçı, Hilmi'nin karısı, Yeşim'in annesi)
Erol Aydın - Hilmi (Nusret Daren'in çalışanı, bahçıvan, Yeşim'in babası)
Cenk Tunalı - Mustafa (Nusret Daren'in şöförü)
Hazal Şenel - Yeşim (Hilmi ve Gülten'in kızı)
Poyraz Ateş Hatkenli (çocuk oyuncu) - Kerem (Elif Kara (Deniz'in) oğlu)
Nihan Okutucu - gerçek Elif Kara
Gürsu Gür
Aylin Arasıl - Şükran (Deniz'in tasarım bölümünde müdürü)
Ayşegül Cengiz Akman - Sibel (Perihan'ın şirket çalışanı, asistan)

Cast direktörü: Yelda Gürkan
Saç makyaj: Özge Kaya, Doğukan Ünal
Işık şefi: Murat Aşık
Yapım sorumlusu: Nuri Öz
Kostum sorumlusu: Ayşegül Hasanoğlu
Styling: İzge Ülker
Sanat yönetmeni: Demet Dinçkaya Şakrak
Yapım koordinatörü: Emrullah Yetim
İçinci yönetmen: Evrim Yöney
Müzik: Ender Akay, Sunay Özgür
Kurgu yönetmeni:Aykut Yıldırım
Görüntü yönetmeni: Özgür Polat
Senaryo ekibi: Kağan Yavuz, Sinem Dinçer
Orijinal senaryo: Kim Suk Gon
Yapım: Aslan Film, Kazım Uğur – Selman Kızılaslan
Genel koordinatör: Abdullah Yalçın
Yönetmen: Doğan Ümit Karaca
İçimdeki fırtına oyuncuları ve karakterleri İçimdeki fırtına oyuncuları ve karakterleri Reviewed by Editor on Cumartesi, Şubat 18, 2017 Rating: 5

5 yorum:

  1. Denizin gerçek babası kim? Galip Erbal mı?

    YanıtlaSil
  2. Emre ve Fırat kardeşmiş

    YanıtlaSil
  3. Kerem neden Fırat a Fırat abi diyor?

    YanıtlaSil
  4. bu çocuk Emrenin çocuğu kesinn

    YanıtlaSil
  5. Çocuk gerçek Elif'in çocuğu. 3. bölümde ortaya çıkıyor.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.