İçimdeki fırtına hangi diziden uyarlamadır?

Star Tv ekranlarının yeni dizisi İçimdeki fırtına konusu ve oyuncu kadrosu ile adından son günlerde çok söz ettiriyor. Başrollerinde Gizem Karaca, Merve Boluğur, Yusuf Çim, Burak Yamantürk, Hatice Aslan gibi oyuncuların rol aldığı İçimdeki fırtına dizisinin yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca,senaryo uyarlamasını İpek Kadılar üstleniyor. Dizinin hangi diziden uyarlama olduğu merak konusudur.

İçimdeki fırtına hangi diziden uyarlamadır?

İçimdeki fırtına dizisinin orijinal senaryosu Koreli film yapımcısı ve senarist Kim Suk Gon'a aittir. Senaryo esasında 2012 yılında Glass Mask (Cam maske) isimli drama dizisi çekilmiştir. Dizide babsı katil olarak asılsız yere suçlanan Kang Yi-Kyung'un hayatta kalma çabaları ve intikam planları yer alıyor.

glass mask dizisi konusu


Glass mask dizisinin konusu

İki ikiz kızkardeş vardır: Kang Yi-Kyung ve Kang Seo-Yeon. Farklı görünmelerine rağmen, hiç kimse yakın ilişkileri yüzünden ikiz kız kardeş olduklarından şüphe etmemişti. Bir gün kendilerine biyolojik olarak hiçbir bağlantılı olmadığı söylendi. İşleri daha da kötüleştiren ise Yi-Kyung'un babasının annelerinin eski kocası olan Seo-Yeon'un babasının katili olmasıdır. Yi-Kyung'un ailesiyle olan ilişkisi tamamen parçalanmış gibi görünüyor.

Kang Yi-Kyung glass mask dizisi
Glass mask dizisi ana karakteri Kang Yi-Kyung
Seo-Yeon, Yi-Kyung'un hayatında yapmaya çalıştığı her şeyin önünde durmaya çalışıyor. Yi-Kyung Ha-Joon'a aşık ama Seo-Yeon aralarına girip onları ayırmak için herşeyi yapmaya hazır. Seo-Yeon sayesinde Ha-Joon Yi-Kyung'a da ihanet ediyor. Genç kız tutuklama öncesinde, babasını hapishanede ziyaret ediyor ve babasının tutuklandığı için şok oluyor. Dramatik bir şekilde, masumiyetini kanıtlayacak delilleri buluyor ancak Seo-Yeon tarafından uçurumdan atılıyor.

Glass mask dizisi Seo-Yeon
Seo-Yeon
Herkes öldüğünü düşünüyor ama Sun-Jae tarafından kurtarılıyor. İyileşmesinin ardından, Sun-Jae, Yi-Kyung'un bir milyonerin mirasçısı olarak yaşaması gibi tehlikeli bir öneri sunar. Gidecek hiçbir yeri kalmayan Yi-Kyung teklifi kabul eder ve yeni yaşamına zengin ve tanınmış ailenin kızı olarak başlar. Yi-Kyung sadece babasının ve kendisinin yaşadıklarının arkasındaki gizli gerçekleri araştırmaya odaklanır ve sonsuza dek gömülmüş olabilecek şok edici olgularla karşılaşır ...
İçimdeki fırtına hangi diziden uyarlamadır? İçimdeki fırtına hangi diziden uyarlamadır? Reviewed by Editor on Cumartesi, Şubat 18, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.