İstanbullu Gelin dizisi oyuncuları ve karakterleri

Star Tv ekranlarının yeni dizisi İstanbullu Gelin yakında ekran yolculuğuna başlıyor. Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunu Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş paylaşıyor, senaryosunu Ali Aydın kaleme alıyor.

Gerçek bir aşk hikayesinden esinlenerek çekilen dizinin oyuncu kadrosunda Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci gibi ünlü ve sevilen oyuncular yer alıyor. İstanbullu gelin dizisinde Faruk ile Süreyya'nın masalsı aşkı konu alınıyor.

İstanbul'da tesadüfen karşılaşan Faruk ve Süreyya ilk görüşte birbirlerine aşık olurlar. Hayatlarını birleştirme kararı alan çift evlenerek Bursa'daki konağa yerleşirler. Burada Süreyya'yı diktatör bir kayınvalide olan Esma hanım, ayağını kaydırmak için fırsat kollayan eltisi İpek ve Faruk'un sorunlu kardeşleri beklemektedir. Faruk ise beklemediği bir düşmanla karşı karşıya kalacaktır...

İstanbullu Gelin dizisi oyuncuları ve karakterleri

Özcan Deniz - Faruk: Bursa'lı zengin işadamı.

İstanbullu Gelin Faruk Kimdir?

Faruk karakterini canlandıran oyuncu:  İstanbullu gelin dizisinde Faruk karakterini ünlü oyuncu, müzisyen ve yönetmen Özcan Deniz canlandırıyor. Bugüne kadar birçok yapımda rol alan başarılı oyuncu 1972 Ankara doğumludur. Dizi oyunculuğu kariyerine 1997 yılında Yalan isimli dizi ile başlamıştır. Aşkın dağlarda gezer (Zal), Asmalı konak (Seymen ağa), Haziran gecesi (Baran), Kader (Ali Asyalı), Aşk yakar (Mustafa), Samanyolu (Nejat), Bir zamanlar Osmanlı (Serhat), Karagül (Murat) dizilerinde oynamıştır. En son 2014-2015 yıllarında Kaderimin yazıldığı gün dizisinde oynadığı Kahraman Yörükoğlu karakteri ile ekranlarda olmuştur.

Aslı Enver - Süreyya: İstanbullu güzel. Anasız babası büyümüş, vokalistlik yaparak geçimini sağlayan genç bir kız.
İstanbullu Gelin Süreyya Kimdir?

Süreyya karakterini kim canlandırıyor: Dizide Aslı Enver Süreyya karakteri ile karşımıza çıkıyor. Aslı Enver 1984 Londra doğumlu oyuncudur. Kavak yelleri dizisindeki Mine Ergün karakteri ile tanınmaya başlamıştır. Hayat bilgisi (Hazal), Suskunlar (Ahu Kumral), Kayıp (Özlem Albayrak), Bana artık Hicran de (Hicran Eyüpoğlu), Mutlu ol yeter (Zeynep Güzeltepe), Kış güneşi (Nisan) dizilerinde rol almıştır.

İpek Bilgin - Esma: Faruk'un annesi
İstanbullu Gelin Esma Kimdir?

Esma hanım karakterini kim canlandırıyor: Usta oyuncu, oyun yönetmeni ve oyuncu çalıştırıcısısı İpek Bilgin bugüne kadar birçok yapımda rol almıştır. Oynadığı dizilerden bazıları; Hızsız polis (Maide),Bıçak sırtı (Rana), Ezel (Meliha Uçar), Leyla'nın evi (Burcu Yıldız), 20 dakika (Muavin Süreyya), Maral (Canan hanım).

Salih Bademci - Fikret: Faruk'un kardeşi
İstanbullu gelin Fikret gerçek adı

Fikret rolünde kim oyunuyor: Salih Bademci dizide Fikret karakterini canlandırıyor. 1984 İzmir doğumlu oyuncu daha önce Elveda Rumeli (Muzaffer), Öyle bir geçer zaman ki (Hakan Tatlı), Fatih (Şehzade Beyazıt), Zeytin tepesi (Akın Karatay), Ulan İstanbul (Ceyhun) dizilerinde rol almıştır. En son ekranlara yeni veda eden Kiralık aşk dizisinde Sinan Karakaya olarak karşımıza çıkmıştı.

Dilara Aksüyek - İpek
İstanbullu gelin İpek kimdir?

İpek karakterini canlandıran oyuncu: 1987 İzmir doğumlu genç oyuncu Evlerden biri (Filiz), Merhamet (Şadiye), Kadim dostum (Deniz), Adı mutluluk (Dolunay) dizilerinde oynamıştır. En son Muhteşem yüzyıl Kösem dizisinde Mahfiruze sultan karakterini canlandırmıştı.

Fırat Tanış - Adem
Güven Murat Akpınar - Osman: Faruk'un kardeşi
Berkay Hardal - Murat: Faruk'un kardeşi
Neslihan Yeldan - Senem
Nergis Çorakçı - Kıymet
Pelinsu Pir - Nurgül
Eren Balkan - Gülistan
Ahmet Sabri Özmener - Mustafa
Muharrem Türkseven - Nazıf
Hakan Altıner - Şahap
Nilay Erdönmez - Asiye
Hira Koyuncu - Bade
Fatih Koyuncu - Akif

Yapım: O3 Medya
Yapımcı: Onur Güvenatam
Senaryo Direktörü: Lale Eren
Yönetmenler: Zeynep Günay Tan - Deniz Koloş
Senarist: Ali Aydın
İstanbullu Gelin dizisi oyuncuları ve karakterleri İstanbullu Gelin dizisi oyuncuları ve karakterleri Reviewed by Editor on Cumartesi, Şubat 18, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.