Kösem sultan'ı oynayacak oyuncu ne Beren Saat ne de Meryem Uzerli

2015 yılının Eylül ayında Kösem Sultan dizisinin yayınlanmaya başlayacağı duyurulduktan sonra başrol oyuncusunun kim olacağı merak edilmeye başladı. Bazı kaynaklarda Kösem sultan rolünü oynayacak oyuncunun Meryem Uzerli olduğu iddia edildi. Son günlerde sosyal medyada ayrıca başrol kadın oyuncunun Beren Saat olacağı yönünde yoğun söylentiler yayılmaya başladı.

Kösem sultan'ı oynayacak oyuncu

Kösem sultan'ı kim oynayacak?

Kösem sultan'ı hangi oyuncunun oynayacağı henüz belli değil. Ancak bu oyuncunun Meryem Uzerli veya Beren Saat olmadığı kesinleşti. Oya Doğan konu ile ilgili Timur Savcı’nın yaptığı açıklamayı yazdı. Yapılan açıklamaya göre, Kösem sultan'uı oynayacak oyuncu tıpkı Hürrem sultan (Meryem Uzerli) gibi yepyeni bir yüz olacak. Tanınmayan bir oyuncu seçilecek ve bu oyuncu Kösem sultanı canlandıracak.

Muhteşem yüzyıl'ın büyük başarısından sonra yeni dizinin detayları çok merak edilmektedir. Ancak henüz yapımcı tarafından çok az bilgi açıklanmıştır. Dizinin hazırlıklarının sürdüğü ve Star'da yayınlanacak olan dizinin yönetmenliğini Durul – Yağmur Taylan kardeşlerin üstleneceği bildiriliyor.
Kösem sultan'ı oynayacak oyuncu ne Beren Saat ne de Meryem Uzerli Kösem sultan'ı oynayacak oyuncu ne Beren Saat ne de Meryem Uzerli Reviewed by Editor on Pazar, Haziran 15, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.