Serkan Çayoğlu Kimdir?

Yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu önümüzdeki ay Fox ekranlarında yayınlanacak olan Kiraz Mevsimi adlı gençlik dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Serkan Çayoğlu Kimdir?
Serkan Çayoğlu - Dizi Oyuncusu
Serkan Çayoğlu Kimdir?

Serkan Çayoğlu Almanya doğumlu manken ve oyuncudur. Üniversite ekonomi bölümünde okumuş ve eğitimini Almanya'da tamamlamıştır. Mankenliğe de orada başlamış aynı dönemde tiyatro oyunları ile oyunculuğa adım atmıştır.

Birkaç sene önce İstanbul'a yerleşen Serkan Çayoğlu ilk önce burada modellik yapmayı düşünmüş. Daha sonra Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyerine Zeytin tepesi dizisi ile adım atan Serkan Çayoğlu dizide mühendis Burak Altaylı karakterini canlandırdı.

Zeytin tepesi - Burak Altaylı
Birçok usta isimlerle birlikte Zeytin tepesi dizisinde rol alan oyuncu dizi final yaptıktan bir süre sonra yeni dizisi Kiraz Mevsimi için teklif aldı.


Serkan Çayoğlu Kiraz mevsimi dizisinde çapkın bekar olan Ayaz karakteri ile ekranlarda olacak. Dizide ayrıca Özge Gürel, Dağhan Külegeç gibi oyuncular da rol alıyorlar.

Serkan Çayoğlu'nun oynadığı diziler

  • Kuzey Güney dizisi - 2012
  • Zeytin tepesi dizisi - 2013
  • Kiraz mevsimi dizisi - 2014

Serkan Çayoğlu'nun rol aldığı Kiraz Mevsimi yakında başlıyor...
Serkan Çayoğlu Kimdir? Serkan Çayoğlu Kimdir? Reviewed by Editor on Cuma, Haziran 13, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.