Yarının Sınırında Filmi Hakkında Bilgiler

Yarının sınırında filminin yönetmen koltuğunda Doug Liman oturuyor. Bu filmle başarılı bir iş çıkardığını gördüğümüz yönetmen, güçlü bir oyuncu kadrosu kurmuş. Filmin başrol oyuncusu ise dikkat çekiyor. Bahsettiğimiz oyuncu  Altın Küre ödüllü Hollywood yıldızı Tom Cruise. Ünlü aktör mükemmel oyunculuğuyla filme renk katıyor.

Yarının Sınırında Filmi

Tom Cruise'un Binbaşı Cage karakterini canlandırdığı film, bilim kurdu tadında geçiyor. Filmde Mimics adlı uzaylı birliği dünyayı istila ediyor ve insanoğlunun bu teknolojik yaratıklarla çetin savaşı konu ediliyor. Ana karakterimiz Binbaşı William Cage ortaya çıkan bir karışıklıkla er olarak savaşa girmek zorunda kalıyor. Kendisinin Binbaşı olduğuna inandıramayan Cage, daha önce hiç kullanmadığı teknolojik zırhla, sahildeki çatışmaya giden helikoptere bindiriliyor. Çatışma anında daha zırhını bile kontrol altına alamadan, bir Mimics askeri tarafından öldürülüyor. Gözlerini açtığında kendini savaştan önceki güne geri dönmüş buluyor. Hergün yeniden aynı savaşa katılıyor ve öldüğünde ertesi güne dönüyor. Bu döngüden kurtulmanın tek bir yolu var, savaşı kazanmak.

Uzaylılarla verilen bu çetin savaşta, Cage başarıya ulaşabilecek mi?  Bu zorlu savaşı kazanmanın bir yolu var mı? Akıllarda kalan bu soruların cevabını filmi izleyince bulacağız. Doug Liman konusu ve oyuncuların başarısıyla unutulmayacak bir film ortaya koymuş. Bize de arkadaş ortamında sıkılmadan izleyebileceğimiz bir film sunmuş.
Yarının Sınırında Filmi Hakkında Bilgiler Yarının Sınırında Filmi Hakkında Bilgiler Reviewed by Editor on Salı, Temmuz 22, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.