Vizyona Girecek Olan Yerli Filmler

Son yıllarda büyük bir çıkış gösteren Türk yapımı filmler, sinemaseverlerden tam puan almaya devam etmektedir. Her kategoriden zengin filmlere sahip olan Türk sineması, her geçen gün yeni bir film ile izleyicileriyle buluşmaktadır. Ağustos ayında da yine aralıksız bir şekilde çalışan yapımcılar ve oyuncular, izleyicilerinin memnun olacakları filmlerin vizyona girmesini sabırsızlıkla beklemektedirler.

Korku filmlerine ağırlık verildiği Ağustos ayında, önümüzdeki haftalarda yine korku filmlerinden vazgeçemeyen izleyiciler istedikleri filmleri izleyebilmenin keyfini yaşayacaklar. Yüksek bütçeler ile hazırlanan bu filmlerde Türk yapımcılar, en ince detayı başarılı bir şekilde izleyicilerine aktarmayı amaçlamıştır. Farklı zevklere hitap eden farklı kategoride birçok film, önümüzdeki haftalarda izleyicileri ile buluşacak. Bu filmler özgün hikâyeler ve mükemmel oyunculuklar sayesinde Dünya sinemasında da adını duyuracak kadar kaliteli bir şekilde hazırlanmıştır.

Vizyona girecek olan yerli filmler, sinemaseverler tarafından da son derece büyük bir sabırsızlık ile beklenmektedir. Boş zamanlarını sinema izleyerek doldurmak isteyen ve keyifli vakitler geçirmek isteyen kişileri, önümüzdeki hafta oldukça güzel vakitler bekliyor.

Bu Hafta Vizyona Girecek Olan Yerli Filmler

Ceza

Yönetmen : Burak Donay
Oyuncular : Yılmaz Calayır,  Ebru Şancı, Sertaç Akkaya, Deniz Gönen Türkcan,  Murat Yatman

Gelecek Haftalar

Şipşak Anadolu

Yönetmen : Şenel Aldı

Oyuncular : Cengiz Küçükayvaz, Gökçe Özyol,  Serkan Şengül, Erdal Tosun, Orçun Kaptan

Dabbe 5: Zehr-i Cin


Yönetmen : Hasan Karacadağ

Oyuncular : Ümit Bülent Dinçer, Nil Günal, Murat Seviş, Elçin Atamgüç, Sultan Köroğlu Kılıç

Çilek

Yönetmen : Emrah Sönmez

Oyuncular : İlker Aksum, Azra Akın,  Halil Sezai Paracıkoğlu , Bülent Şakrak,  Selen Öztürk

Böcek

Yönetmen : Bora Tekay

Oyuncular : Erdal Beşikçioğlu,  Öner Erkan, Hakan Yılmaz,  Tamer Karadağlı, Salih Kalyon
Vizyona Girecek Olan Yerli Filmler Vizyona Girecek Olan Yerli Filmler Reviewed by Editor on Cumartesi, Ağustos 09, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.