Kaderimin yazıldığı gün Nehir kimdir?

Almila Ada, yeni sezonda başrolünü Özcan Deniz'in oynadığı Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde "Nehir" karakterini canlandırıyor. Çocukluğu Rusya ve İstanbul'da geçen genç oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı daha sonra da Ingiltere'de bale lisans eğitimini tamamladı. Londra-Paris-Prag başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde dansçı ve manken olarak çalıştıktan sonra Türkiye'ye bu dizi için dönüş yaptı.

Yurtdışında Paris-Londra Moda haftasında, ünlü Hollister markası, Litvanya'da IQ dergisi ve Italyan Vogue dergisi için modellik yaptı. En son Turkiye'de Instyle Ekim sayısında kendisini gördük.

Almila Ada kişisel bilgiler: 4 Ağustos 1994 - İstanbul doğumludur
34 beden / 1.74 cm boy / Yeşil gözlü
Kaderimin yazıldığı gün Nehir kimdir? Kaderimin yazıldığı gün Nehir kimdir? Reviewed by Editor on Cumartesi, Ekim 04, 2014 Rating: 5

3 yorum:

  1. Almila Ada londrada beyaz kugu rolunde BBCsi haber yapmıştır.Türkiyeyi temsil etmiştir.başarılı ve zarif akıllı bir balerindir çok güzel ingilizce ve rusça fransızcası vardı kaderimin yazıldıgı gün dizisinde çok başarılı olup kendini kanıtlayacaktır .yolun açık olsun beyaz kugu.

    YanıtlaSil
  2. Almila Ada bale hayatında ki başarılarını kaderimin yazıldıgı gün dizisinde de farkını belli eder egitimli zarif ve güzel.

    YanıtlaSil
  3. Almila yazar bir babanın kızıdır bu yüzden entellektüel çevrede çocuklugu geçmiştir çok iyi egitim almıştır .ileri derecede piano çalmaktadır.londrada bale egitimi görmüştür
    ailesi selaniklidir

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.