Ağva

Ağva gerçek bir cennet köşesi. Doğanın tüm güzellikleri, büyüleyiciliği ve kumsallarının sıcaklığıyla, şarıl şarıl akan dereleriyle, gündüzü başka gecesi bambaşka olan Ağva. Şehrin karmaşasından bunalıp tatil yapmak isteyenler için bir daha vazgeçemeyeceği bir yeşil cennet. Tertemiz deniz kıyısı, feneri, çam kokusu, Karadeniz’e dökülen nehirleri ve nehir kenarında bulunan el emeği sergileriyle Ağva sizleri bekliyor. Nerede konaklarım diye de kara kara düşünmenize gerek yok. Kaliteli otelleri ve şirin pansiyonlarıyla Ağva halkı misafirlerine hizmet vermek için sabırsızlanıyor. Ayrıca eğlence kültürüde oldukça gelişmiş durumda Ağva’nın. Oteller ve restaurantların çoğu canlı müzik eşliğinde, nehir kenarında ve doğayla baş başa olup zengin menü çeşitlerini sizleri eğlendirmek için elinden geleni yapmaktırlar. Yine mevcut olan çay bahçeleri ve diğer müzikli eğlence mekanlarıda size alternatif olarak sunuluyor.


Ağva’ya  ulaşım; Ağva Şile’ye bağlı olup İstanbul’a 97 km. uzaklıktadır. Arabanız yoksa bile haremden otobüsle kolayca gelebilirsiniz.
Ağva otelleri; Ağva park hotel, Ağva gizemli nehir, Kumsal konul evi, Nehir perisi, Günay hotel, Kurfal özel otel, Alesta butik otel, Clup pedalisa ağva hotel, Park mandalin, Orman evi, Hotel zambak, Liman motel, Şelale otel, Ekoland otel, Acqua verde, Yeşilçay tatil köyü, Riverside club
Ayrıca otellerin çoğu cafe ve restaurant olarak da hizmet vermektedir.
Ağva aktiviteleri; Avcılık, Balık tutma, Bisiklete binme, Tekne ve deniz bisikleti ile nehir gezintisi, Çam kokularıyla birlikte doğanın güzelliğini görmeye değer yürüyüş, Değişik mekanlarda doğa fotoğrafı çekmek.
Kuşların ve nehrin sesinin eşliğinde dinlenmek ve sevdikleriniz ile unutulmaz bir tatil geçirmek istiyorsanız, siz de Ağva’yı tercih etmelisiniz. Unutmayın! Ağva’da tatil yapmak bir ayrıcalıktır. Siz de Ağva’nın ayrıcalığını yaşamaktan geri kalmayın. İyi bir tatil için en kısa zamanda Ağva’yı mutlaka ziyaret edin.
Ağva Ağva Reviewed by Editor on Pazartesi, Nisan 30, 2012 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.