Liposuction Sonrası Hastanede Kalış Süresi

Liposuction uygulandıktan sonra hastane kalış süresi bir günü geçmiyor. Tedavi edilen bölgeye işlemden sonra 7-10 gün süreyle baskılı bandaj ve korseler kullanılıyor.

Bandaj ilk açıldığında bölge şiş ve morarmış olabilir. Masaj ve egzersizler önerilir. 6-8 haftalık bir süreç içinde dokular yumuşar, son şeklini almaya başlar, erken dönemde görülebilen uyuşukluk kaybolur.


Bu operasyon muhakkak konusunda uzman bir cerrah tarafından yapılmalıdır. Aksi halde istenmeyen sorunlar ortaya çıkabilir. Deri elastikiyeti yetersiz ve ameliyat planı özensiz ise, deride dalgalı bir görünüm oluşabilir. Vakumla yağ alma işleminde kullanılan tüpün giriş delikleri için özellikle vücudun doğal çizgisinin olduğu kıvrım yerleri seçilir. Bu nedenle izler belirgin değildir ve kolaylıkla gizlenir.

    Eğer siz de bölgesel fazlalıklarınızdan şikayetçiyseniz, bunun genel şişmanlığı gideren bir zayıflama yöntemi olmadığının bilincinde olarak, uzman bir hekim ve hastane ortamını tercih etmeniz gerekiyor.
Liposuction Sonrası Hastanede Kalış Süresi Liposuction Sonrası Hastanede Kalış Süresi Reviewed by Editor on Cumartesi, Mayıs 05, 2012 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.