Kağıt kebabı Emine Beder
Malzemeler
Kağıt kebabı yapılışı
Malzemeler 3-4 kişiliktir. Etleri tencereye alın suyunu çekene kadar kavurun. Soğan ve havuçları ekleyin. Karıştırın. Biraz soteleyin. Yağı ilave edin. Sotelendikten sonra diğer sebzeleri de ilave edin. Pişmeye bırakın.
Piştikten sonra alüminyum 3 e bölüp alüminyum folyonun içine parşömen kağıdı alıp, üzerine etli sebzeyi ekleyin. Üzerine kaşar ekleyip folyoyu kapatın. Fırın tepsisine alın. 200-220 derece fırında 20-25 dakika pişirin.
Afiyet olsun.
- 350 gram kuşbaşı et
- 1 orta boy havuç
- 1 orta boy kabak
- 1 orta boy patates
- 2 çorba kaşığı tereyağı
- 100 gram bezelye
- 1 orta boy soğan
- 3 sivribiber
- 2 orta boy domates
- tuz
Kağıt kebabı |
Kağıt kebabı yapılışı
Malzemeler 3-4 kişiliktir. Etleri tencereye alın suyunu çekene kadar kavurun. Soğan ve havuçları ekleyin. Karıştırın. Biraz soteleyin. Yağı ilave edin. Sotelendikten sonra diğer sebzeleri de ilave edin. Pişmeye bırakın.
Piştikten sonra alüminyum 3 e bölüp alüminyum folyonun içine parşömen kağıdı alıp, üzerine etli sebzeyi ekleyin. Üzerine kaşar ekleyip folyoyu kapatın. Fırın tepsisine alın. 200-220 derece fırında 20-25 dakika pişirin.
Afiyet olsun.
Kağıt kebabı Emine Beder
Reviewed by Editor
on
Perşembe, Kasım 01, 2012
Rating:
Hiç yorum yok: