Justin Bieber serbest bırakıldı

Ünlü şarkıcı Justin Bieber Miami'de alkol ve uyuşturucunun etkisinde araç kullanmakla ve hatta otomobil yarışı yapmakla suçlanıyordu. Önce göz altına alındı, birkaç saat sonra kefaletle çıkarıldı.

Göz altına alındıktan saatler sonra serbest bırakıldı. Bieber Miami Beach yakınlığındaki bir caddede lüks marka aracıyla yarış yaparken yakalandı. Ünlü şarkıcı mahkum kıyafeti giydirilerek çıkarıldığı mahkemede hakkındaki iddiaları kabul etti. Mahkeme Bieber'ı 2500  dolar kefaretle serbest bıraktı. Özel korumaları eşliğinde hapishaneden çıkan Bieber'ı kalabalık bir hayran kitlesi karşıladı. Justin Bieber özel aracının üstüne çıkarak hayranlarına el salladı. Şarkıcı alkol ve uyuşturucunun etkisinde araç kullanmak ve yerleşim yerinde yarış yapmakla suçlanıyordu.

Justin Bieber serbest bırakıldı

Bu Justin Bieber'ın polisle başının derde girdiği ilk olay değil. Birkaç hafta önce de ünlü şarkıcının Los Angeles'deki evi komşusuna yumruk attığı şikayetleri ile polislerle aranmıştı. 2012 yılındaysa dikkatsiz otomobil kullanmakla suçlanmış, ancak hakkında dava açılmamıştı.
Justin Bieber serbest bırakıldı Justin Bieber serbest bırakıldı Reviewed by Editor on Cuma, Ocak 24, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.