Yurtdışı turları: Dubai

Orta Doğu'nun merkezi olarak bilinen Dubai, dünya çapında bilinen power boat ve windsurf yarışmaları gibi uluslar arası spor karşılaşmalarına ev sahipliği yapar.

Kış aylarında da ılıman bir iklime sahip olan Dubai'de tüp ve / veya şnorkel ile dalma, yelken, su kayağı, jet-ski, açık deniz balıkcılığı ve windsurf gibi pek çok sporu yapabilir bu alandaki becerilerinizi  geliştirebilirsiniz.



Alışveriş

Dubai bir alış veriş cennetidir.

Açık bir liman olan Dubai'de satılan ithal mallar vergiden muaf tutulmaktadır. Bu nedenle dünyaca ünlü markaları kendi ülkelerinden çok daha ucuza satın alabilirsiniz.

Fransız Modasını, Japon elektronik aletlerini, Italyan aksesuar ve ayakkabılarını artık çok daha ucuza alabilir,  Dubai'de "alış veriş" kavramının yeni bir boyutu ile tanışabilirsiniz.

Safari

Bir kuş cenneti olan Dubai, doğal hayata yakın olmak ve tüm güzelliğini görmek isteyenlerin bulunmak isteyecekleri bir ortam sağlar. Eşsiz çöl hayatını ve bu hayatı paylaşan tüm canlıları görme olanağına sahip olacağınız safariler esnasında Dubai'nin gizli kalmış yönleri ile tanışırsınız.

"Çöl Safari"lerinde 4x4 aracınızla kum tepelerinde araba kullanma zevkini tadar, bedevi yaşamının bir parçası olur, deve çiftliklerini gezer ve günü ay ışığında düzenlenen nefis bir barbekü ile bitirirsiniz.

Kuşların göç yollarının üzerinde yer alan Dubai, göçleri esnasında dinlenmeyi seçen pek çok kuş cinsine ev sahipliği yapar. BAE'de bu güne kadar 400 kuş türü tespit edilmiştir. Bu nedenle ülkenin en büyük gelgitli kıyı gölü olan ve Khor kuş cenneti ziyaret edilmesi gereken yerlerin başında gelir.

Golf

"Orta Doğu'nun Spor Merkezi" ünvanlı Dubai Dubai Desert Classic ve Dubai Creek Open gibi yarışmalara ev sahipliği yapmaktadir.

Emirates Golf Club, Dubai Creek Golf & Yacht Club and Dubai Golf & Racing Club bakımlı parkurlarında yeteneğinizi test edebilmeniz için sizlere eşsiz olanaklar tanır.

Kış aylarının soğuk ve elverişsiz ortamından uzaklaşın ve Dubai'nin mükemmel hava koşullarında golf oynama zevkine varın.

Dubai modern mimarinin hızla geliştiği bir yerleşimdir. Bu özellik otel mimarisinde de kendini gösterir.
Yurtdışı turları: Dubai Yurtdışı turları: Dubai Reviewed by Editor on Çarşamba, Ocak 29, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.