Eurovision 2014 Azerbaycan temsilcisi bu 3 kişiden biri olacak

Azerbaycan'da gerçekleştirilen Büyük sahne projesinin kazananı bu sene 59. yapılacak olan Eurovision şarkı yarışmasında ülkesini temsil edecek. Bu adaylar Büyük sahnenin final aşamasına yükseldiler. Büyük sahne projesinin yarı final aşaması yapıldı. 6 katılımcıdan üçü final aşamasına yükseldi. Diğer 3 yarı final yarışmacıları Azad Şabanov, Elton İbrahimov ve Samire Efendiyeva yarışmayı bıraktılar. Büyük sahne projesinin finalinde Hane Hesenova, Dilara Roman ve Erkin Osmanlı yarışacak. Bu üç kişiden biri Azerbaycan'ı 6 ve 10 mayıs tarihinde Danimarka'nın Kopenhag kentinde yapılacak Eurovision 2014 şarkı yarışmasında temsil edecek.



Sosyal  Telekanalda yayınlanan  Büyük sahne  yarışmasının finali 2 Mart tarihinde gerçekleşecek. Yarışmanın jüri koltuğunda caz sanatçısı Fatih Gehremenov, yapımcı ve  Ok  dergisinin baş editörü Zehra Bedelbeyli, yabancı besteci Dimitris Kontopoulos, şovmen Murad Dadaşov ve yönetmen Fuad Aliyev yer aldılar.
Eurovision 2014 Azerbaycan temsilcisi bu 3 kişiden biri olacak Eurovision 2014 Azerbaycan temsilcisi bu 3 kişiden biri olacak Reviewed by Editor on Çarşamba, Şubat 26, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.