How I Met Your Dad dizisinin ilk oyuncusu belli oldu

2005 yılında yayınlanmaya başlayan How I Met Your Dad dizisi CBS'in en fazla reyting alan ve ilgi ile izlenen dizilerinden biri olmuştu. How I Met Your Dad 2030 yılında çocuklarına anneleri ile nasıl tanıştığını anlatan Ted Mosby'in (Josh Radnor), 25 sene önce arkadaşları Marshall Eriksen (Jason Segel), Robin Scherbatsky (Cobie Smulders), Lily Aldrin (Alyson Hannigan) ve Barney Stinson (Neil Patrick Harris) ile yaşanan ları konu alıyordu.

Greta Gerwig


Şimdi bu dizinin ilk kez babalı versiyonun çekilmesine karar verildi. Dizi için kollarını sıvayan yapımcılar Carter Bays ve Craig Thomas I Met Your Dad dizisinin bu yeni versiyonunda konunun ve karakterlerin tamamen farklı işleneceğini bildirdiler. Onlardan alınan bilgilere göre dizinin birinci bölümü Los Angeles'ta çekilecek, daha sonraki bölümlerin çekimlerine  ise New York'ta devam edilecektir.

Yeni versiyonun başrol oyuncusu belli oldu. Greta Gerwig dizinin başrol oyuncusu olarak Sally'ye hayat verecek. Bildiğimiz gibi, Greta Gerwig "Frances Ha" filmindeki performansı ile Altın Küre'ye aday gösterilmişti.
How I Met Your Dad dizisinin ilk oyuncusu belli oldu How I Met Your Dad dizisinin ilk oyuncusu belli oldu Reviewed by Editor on Perşembe, Şubat 13, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.