Mert Palavaroğlu kimdir?

Bu sene Survivor gönüllüler listesinde Mert Palavaroğlu da yer almaktadır. Mert Palavaroğlu Radyo-TV program sunucusu, seslendirmeci, rekreasyon lideri ve animatördür. 15 Temmuz 1989 doğumlu olan Mert Palavaroğlu 2010'da Sakarya üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu “Rekreasyon” bölümünü bitirmiştir. İş hayatına basketbol oyunculuğu ile başlayıp, organizasyon, sahne oyunculuğu, antrenörlük, radyo ve televizyon programcılığı, seslendirme işleri yaparak devam etti. 2012 senesinde Ankara’da askerliğini yaptıktan sonra İstanbul'da oturmaya başladı. Trt Okul'da kelime çengeli isimli programın sunuculuğunu yapıyor.
Mert Palavaroğlu kimdir?

Maltepe Fenerbahçe Spor kulubü-Tekel Spor kulubü antrenörlüğü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulubü Oyuncusu ve Spor okulları,minik ve küçük takım antrenörlüğü, Genç Akademi Gençlik Ve Spor Klubü Kültür Sanat Ve Organizasyon Komitesi Başkanlığı yapmıştır. Telekomünikasyon 11880 reklam filminde oynamış, Avea-PTT “aparakart”seslendirmesini yapmıştır. Sunuculuğunu yaptığı programlar; Number 1 Medya Grubu Number 1 FM Drive Time, Radyo Klas Palavra show, TV Purple, Tv  Hayatının Torpili, Tv  Sokağın Sesi, Genc turkcell Serdar Ortaç ile.

2014 yılında Survivor Gönüllüler ekibine katılan Mert Palavaroğlu performansı çok merak edilen yarışmacılar listesindedir.
Mert Palavaroğlu kimdir? Mert Palavaroğlu kimdir? Reviewed by Editor on Perşembe, Şubat 20, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.