İlkbahar - yaz ayakkabı modası 2014

2014 ilkbahar-yaz sezonunda tıpkı kıyafetler gibi aksesuarlar da çeşitli değişikliğe maruz kalmaktadır. Bugün büyük moda evlerinin koleksiyonlarında dikkat çeken ayakkabı trendlerini araştırıp baharda en çok moda olan ayakkabı modelleri hakkında geniş bilgi vereceğim.

Metal ayakkabılar - Metal renklerinin yaz sezonunda moda olacağını söylemiştim. Bu durum şüphesiz, ayakkabı trendlerine de etki ediyor. 2014 yılının yazında başta altın ve gümüş tonlar olmak üzere metal renkli ayakkabılar alıcılarını bekliyor.



Sivri burunlu ayakkabılar - Birkaç sezondur ki, moda dünyasında sivri burunlu ayakkabılar önemli yer tutmaktadır. 2014 yılının bahar ayalarında trend olmaya devam edecektir. Sivri burunlu yüksek topuk ayakkabılar dışında, sivri burunlu düz ayakkabılar da moda olacak.



Çeşitli şekilli topuklar - 2014 yazında farklı şekilli topuklar da karşımıza çıkacak. Özellikle mimari özelliklere sahip topuklar ayakkabıları süsleyecek.


Lace-up ayakkabılar - Sezonda en çok kullanılan ayakkabı modellerinden biri de üstü bağcıklı ayakkabılar olacak. Ayakkabıda korse etkisi yaratan Lace-up trendinin hızla moda olacağı bekleniyor.


Bilekten bağcıklı ayakkabılar - Ayakkabının bu şeklinde yüksek topuklu veya düz olduğunun önemi yoktur. Bilekten bağcıklı her türlü ayakkabı yeni sezonun en çok sevilen ve trend görünen modelleridir.


Sandaletler - Hafif yaz ayakkabıları giderek daha farklı ve süslü şekilde satışa sunulmaktadır. Demir, broş, çiçek ve etnik desenlerle süslü sandaletler sezonun en sevilen modelleri olacak.


Kurdeleli ayakkabılar - Kurdele detayının kullanıldığına tanık olacaksınız. En çok ise bileklerde kullanılacak.


Yaz çizme modelleri - çizmeleri bahar ve yaz aylarında da giymeye devam edeceğiz. Yaz için hazırlanan, üstü, burnu, arkası açık modeller tercih edilecek.


İlkbahar - yaz ayakkabı modası 2014 İlkbahar - yaz ayakkabı modası 2014 Reviewed by Editor on Cumartesi, Mart 01, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.