Arka sokaklar Abdulmalik Asfa (Kayra Şenocak) Öldü, Diziden Ayrıldı

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın dün gece yayınlanan yeni bölümü yine heyecan doluydu. Dizinin bu bölümünün çekimleri Mardin'de yapıldı, ekip dizi çekimi için Mardin'e gitti. Yeni bölümde diziye sonradan dahil olan Abdulmalik Asfa (Kayra Şenocak) ölerek diziden ayrıldı.

Yetenekli oyuncu Kayra Şenocak'ı diziye çok yakıştıran izleyiciler bu duruma üzüldüklerini sosyal medya üzerinden belirttiler.



İzleyiciler Dizide Abdulmalik Asfa (Kayra Şenocak)'ın ölümü ile ilgili aşağıdakileri yazdılar

#arkasokaklar da Kayra Şenocak iyiydi be diziye heyecan katıyodu :))
Arka Sokaklar'da Abdulmalik Asfa (Kayra Şenocak) öldü, yeminle çok üzüldüm, çok yakışmıştı diziye :((
#arkasokaklar kayra senocak oyunculugunu konusturdu yine..
Kayra Şenocak' a Rıza Baba'nın ekibinde olmak daha çok yakışırdı :)) 

Arka sokakların 317.bölümünden itibaren Suriyeli kaçakçı Abdülmalik Asfa karakteriyle diziye dahil olan Kayra Şenocak'ın oyunculuğu çok beğenilmişti.

Kayra Şenocak'ın daha önce oynadığı diziler

25 Haziran 1978 doğumlu oyuncu çok sayıda yapımda rol almıştır. Aynalı Tahir dizisinde Bilal ve Yağmurdan Sonra dizisinde İbrahim karakterleriyle çok tanınmıştır. Yetenekli oyunculuk ayrıca bir dönem sunuculuk da yaptı. Şans Kapıyı Çalınca adlı yarışma programında Seray sever'le birlikte sunuculuk yapmıştır. Daha sonra o dönemde nişanlısı Ebru Karanfilci ile Kapıda Birimi Var yarışmasını sunmuştur. Keremcem'in Küstüm Hayata şarkısının klibinde oynamıştır.
Arka sokaklar Abdulmalik Asfa (Kayra Şenocak) Öldü, Diziden Ayrıldı Arka sokaklar Abdulmalik Asfa (Kayra Şenocak) Öldü, Diziden Ayrıldı Reviewed by Editor on Pazar, Nisan 06, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.