Bora Cengiz'ın yeni albümü 2014 Gidene

Bora Cengiz'ın 2014 albümü "Gidene" müzik marketlerde yerini aldı. Gidene albümünde 8 şarkı bulunuyor.

Bora Cengiz'ın yeni albümü 2014 Gidene


 Gidene albümü şarkıların isimleri:

01- Ritim
02- Gidiyorsun
03- İkilem Denizi
04- Çocuk
05- Anne
06- Son Defa Sarıl
07- Bu Aşk
08- Sevsek Mi Sence


Albümde yer alan "Gidiyorsun" şarkısı "Kendime İyi Bak" filminin soundtrack'i oldu ve klip çektiler. Klip çok yakında Kral Pop'ta yayınlanacaktır!

Gidene albümünden ilk video Sevsek Mi Sence şarkısına çekildi. Şarkının söz-müziği Bora Cengiz - Toygar Egemen, düzenleme Levent Canen imzası taşıyor.
Vokaller:Berk Cankat, Burak Can, Demet Özdemir, Dila Danışman, Dilşad Şimşek, Ekin Koç, İlkay Arslan, M. Yusuf Uğurer, Toygar Egemen
Kayıt: Stüdyo Ütopya
Yapım: Ütopya Müzik Yapım
Video: Deniz Kahya — Studyo Utopya'da.



Bora Cengiz Hakkında

Bora Cengiz 9 Aralık 1990 İstanbul doğumlu şarkıcı, oyuncu ve yönetmendir. Daha önce dizi ve filmlerde rol almıştır. Bunlardan Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin Levent'i olarak ünlenmiştir. Sinema oyuncusu olarak en son Uzun Yol filminde Murat karakterini canlandırmıştır. Yedi Güzel Adam dizisinde Sezai Karakoç karakteri ile izleyicilerle yeniden buluşmaya hazırlanıyor.

Albüm hakkında detaylı bilgiler ve sipariş için http://www.bagimsizmuzik.com/Bora-Cengiz-Gidene,PR-109.html adresini ziyaret edebilirsiniz.
Bora Cengiz'ın yeni albümü 2014 Gidene Bora Cengiz'ın yeni albümü 2014 Gidene Reviewed by Editor on Pazartesi, Nisan 14, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.