Facebook'dan ilginç adım Messenger'a Ücretsiz Görüşme Güncellemesi

Facebook’un kendi uygulamasına ek olarak kullanıma sunduğu anlık mesajlaşmayı pratik hale getiren Facebook Messenger programına Iphone’larda gelen son güncelleme ile birlikte ücretsiz konuşma özelliği geldi. Kullanıcılar akıllı telefonlarda ücretsiz konuşma özelliğini kullanmak için farklı bir uygulama kullanmak zorunda kalıyorken artık Facebook Messenger ile bu ihtiyaçlarını karşılayacaklar.


Uygulama İnternet bağlantısı kullanarak ücretsiz konuşma fonksiyonu sağlamakta. Genellikle Apple firmasının sektörel duruşu ve diğer firmalarla olan ilişkisi sayesinde uygulamalar öncelikle İOS işletim sistemlerinde çıkmaktadır. Yine alışılmışın dışında bir olay yaşanmayarak Facebook Messenger’ın güncellemesi öncelikle İOS işletim sistemlerine verildi, Facebook yine de bu güncellemeyi resmen duyurmuş oldu ve Android kullanıcıları şimdiden bu güncellemeyi beklemeye başladı.

Bu olayı haber niteliğine taşıyan ilginç kılan olay ise Facebook’un kısa bir süre önce mobil mesajlaşma devi olan Whatsapp’ı satın almasıyla, Facebook Messenger uygulamasını kaldıracağı beklenmekteydi, en azından bu özelliği Whatsapp’a vermesi bekleniyordu, bu harekete yönelik kesin olmamış haberlerde piyasada sık sık karşımıza çıkmaktaydı. Facebook bu hareketiyle beklenilenin aksine Facebook Messenger’ın devam edeceğini ve kaldırılmayacağını hatta geliştirilmeye devam edeceğini de anlatmış oldu.
Facebook'dan ilginç adım Messenger'a Ücretsiz Görüşme Güncellemesi Facebook'dan ilginç adım Messenger'a Ücretsiz Görüşme Güncellemesi Reviewed by Editor on Pazar, Nisan 06, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.