Fedai dizisinin oyuncuları kimler? Murat Yıldırım, Cansu Dere ve Demet Özdemir mi?

Sosyal medyada Fedai dizisi ile ilgili bazı söylentiler dolaşıyor. Şimdilik herhangi bir resmi açıklama gelmediğinden dolayı bu bilgiler iddia olmanın ötesine gitmiyor. İddia edilen bilgileri buradan sizlere aktaralım.

Bazı iddialara göre Ay yapım'ın yeni projesi olan "Fedai" dizisinin senaryosunu Ezel dizisi senaristleri Kerem Deren ve Pınar Bulut yazıyor. Bu habere herkesin çok sevindiğini de burada not düşelim, çünkü Ezel deyim yerindeyse tadı damağımızda kalan bir diziydi.

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden Kerem Deren ve yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım arasındaki diyalogları sizlere aktarmıştık (burada). Bunlara dayanarak yeni dizinin ana kahramanının Murat Yıldırım olduğu iddia ediliyor.

Murat Yıldırım


Murat Yıldırım'ın Partneri Kim?

Murat Yıldırım'ın partneri konusunda çeşitli söylentiler dolaşmaya devam ediyor. Önceki günlerde bu dizide Demet Özdemir'in oynayacağı iddia edilmişti. Bunun nedeni de geçtiğimiz gün Demet hanımın İzzet Çapa ile gerçekleştirdiği röportajında Ay yapımla anlaştığını bildirmesiydi. Böylece, Demet Özdemir ve Murat Yıldırım aynı dizide oynayacak ve bu dizi de Ay yapım'ın yeni dizisi Fedai olacak denilmeye başladı.

Demet Özdemir

İkinci bir iddiaya göre, Bu dizide Murat Yıldırım'ın partneri Cansu Dere olacak. Daha önce kendisinin Ezel dizisinde başarı göstermesi bu iddiaların ortaya atılmasına neden oluyor gibi görünüyor.

Cansu Dere

Söylentiler çok çeşitli. Bir dönem Mehmet Günsür ile Beren Saat diye söylenti çıktı. Diğer taraftan Ay Yapım'ın başka bir projesi için Hazal Kaya, Aslı Enver ve Buğra Gülsoy oynayacak deniliyor (burada) ...

Kerem Deren'den konu ile ilgili gelen son açıklama bu şekilde:
yeni dizimiz için kuracağımız ekibi mayıs'ta @atolyeCRAFT da Pınar'la beraber yapacağımız kursun içinden seçeceğiz.
Durumlar netliğine kavuşunca sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Şimdilik kesin olan bir şey var o da izleyicilerin Murat Yıldırım'ı da, Demet Özdemir'i de, Candu Dere'yi de çok sevdiği ve ekranda görmeyi özlediğidir...
Fedai dizisinin oyuncuları kimler? Murat Yıldırım, Cansu Dere ve Demet Özdemir mi? Fedai dizisinin oyuncuları kimler? Murat Yıldırım, Cansu Dere ve Demet Özdemir mi? Reviewed by Editor on Cuma, Nisan 11, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.