Günahkarlar dizisi oyuncuları belli olmaya başladı

Bir süredir MF yapımın yeni bir dizi projesi hazırlığı içerisinde olduğu konuşuluyordu. Senaryosunu Bir Aşk Hikayesi'nin senaristi Makbule Kosif'in yazdığı bilgisi sosyal medyaya yansıdıktan sonra çeşitli söylentiler dolaşmaya başlamıştı. İlk önce dizinin başrol oyuncusunun Bir aşk hikayesinin Korkut'u Seçkin Özdemir olduğu iddia edilmişti. Fakat sevilen oyuncu katıldığı bir TV programında bu iddiaları yalanlamış ve bunun üzerine BAH (Bir aşk hikayesi) hayranları biraz hayal kırıklığına uğramışlardı.

Günahkarlar dizisi oyuncuları
Atilla Saral
Dizinin adı ilk başta medyaya "Günahkar" olarak yansımıştı, son haberlerde çoğul eki eklenmiş ve "Günahkarlar" diye geçiyor. Cast çalışmalarının sürdüğü belirtilen dizinin oyuncuları çok merak edilirken Assos’ta bulunan ünlü oyuncu Atilla Saral'ın yeni sezonda "Günahkarlar" adlı dizi ve "Kaçış" adlı bir sinema filmi ile döneceği belli oldu.

Detaylar önümüzdeki günlerde belli olacaktır.
Günahkarlar dizisi oyuncuları belli olmaya başladı Günahkarlar dizisi oyuncuları belli olmaya başladı Reviewed by Editor on Pazartesi, Nisan 28, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.