İyi akşamlar mesajı

BİR İYİ AKŞAMLAR MESAJI SONSUZ MUTLULUK

Hepimizin hayatımızda çok değer verdiğimiz insanlar var ama biz onlara gereken değeri gösterebiliyor muyuz acaba? İçten bir gülümseme, güzel bir söz çoğu zaman karşımızdakinin gönlünü fethedebileceğimiz yöntemlerdir.

İyi akşamlar mesajı


Eskiden sevgililer ya da dostlar birbirine mektup gönderirken günümüzde bu haberleşme yöntemi yerini mesajlara ya da e-maillere bıraktı. Bizde teknolojinin bu nimetlerinden faydalanabiliriz. Çok işimiz varsa ve değer verdiğimiz kişilerle gün içinde ilgilenemediysek, arayıp konuşacak da vaktimiz yoksa o zaman özlü bir iyi akşamlar mesajı atabiliriz. Ama zaten bu kadar yoğun olduğumuzda aklımıza bir anda hoş bir mesajda gelemeyebilir. O zaman belki şimdi yazacaklarım mesajlar ve güzel sözler sizlere birer ipucu verir:

* İyi geceler, tatlı uykular canım arkadaşım. Yeni doğan güneş ikimiz için doğsun.

* Gözlerini kapatıp uykuya daldığında düşüne giren en güzel şeyin, hayatına da girmesi dileğiyle iyi geceler.

* Gece oldu ve gözlerin yenik düştü uykuya, şuandan itibaren düşlerime emanetsin. Belki yanında değilim ve gözlerimiz buluşamıyor ancak yüreğimde her zaman benimlesin.

* En huzurlu rüyaya dalman ve en mutlu güne uyanman dileğiyle…

* Her veda yepyeni başlangıçlara gebedir. O halde bu geceyi bu güne bir veda olarak gör ve huzurla gözlerini açtığın günde en güzel başlangıçlar senin olsun.

İyi akşamlar mesajı


Daha fazla iyi akşamlar ve iyi geceler mesajları
Hayata gülüşünle ceza ver, kötülüklere yıkılmadığını anlasınlar. Yaprak misali dökülsen de seni seven dostlarınla yeniden yeşer. Kimse yoksa bile ben varım sakın unutma dostum. İyi Akşamlar
Yıldızlar gözlerine özensin sen bir tanesin bebeğim iyi akşamlar dilerim.
Bir Akşamı Değil Bütün Akşamları Sana Armağan Ediyorum iyi akşamlar ...
Gece lambasının loş ışığı vuruyordur şimdi o güzel yüzüne Ne kadar da güzelsin öyle, her halinle Düşüncelerimdeki tek güzele iyi akşamlar
Yüreğin doğan güneşi değil batan güneşi seçsin, çünkü doğan güneş elbet batacaktır ama batan güneş yeni umutlarla doğacaktır yarınki güneş senin için bitanem iyi geceler.
Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat.
Yastığa kafanızı huzurlu mutlu koya biliyorsanız ne mutlu size değerini bilin; sizi mutlu eden şeylerin. İyi Akşamlar herkese.
İyi akşamlar mesajı İyi akşamlar mesajı Reviewed by Editor on Cuma, Nisan 11, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.