Güllerin Savaşı dizisi ile ilgili son gelişmeler

Medyapım'ın bir süredir merakla beklenen "Güllerin Savaşı" isimli dizinin çekimlerinin yakında başlayacağı bilgisi medyaya yansımıştır. Dizinin ilk bölümünün yönetmenliğini Fatih Aksoy'un üstleneceği daha sonra görevi Özlem Başbuğ ve Barış Erçetin'in devralacakları belirtiliyor. Dizinin senaryosunu Melis Civelek ve Sırma Yanık kaleme alıyorlar. (Adını Feriha Koydum senaristleri)

Güllerin Savaşı oyuncu kadrosu

Güllerin Savaşı dizisinin oyuncu kadrosunda Damla Sönmez'in yer alacağı bilgisi bir süredir medyaya yansımıştı. Yapılan yeni açıklamaya göre, dizide Damla Sönmez'in başrol partneri Barış Kılıç olacak. Tüm oyuncu kadrosu ile ilgili bilgiler önümüzdeki günlerde netleşecektir. Geçtiğimiz aylarda oyuncu kadrosunda Melis Civelek'in kızı Feyza Civelek'in de yer alacağı belirtilmişti.

Güllerin Savaşı

Oyuncu kadrosunda bir süre önce Naz Elmas'ın da yer aldığı belirtilmişti ancak bu konuya henüz net bir açıklık getiren olmadı. İlk başlarda iddia edilen isimlerden biri olan Cansel Elçin ise dizide rol almayacağını önceki günlerde söylemişti.

Daha fazla detay önümüzdeki günlerde netleşecektir. Dizinin yayınlanacağı kanal Kanal D olmaktadır.
Güllerin Savaşı dizisi ile ilgili son gelişmeler Güllerin Savaşı dizisi ile ilgili son gelişmeler Reviewed by Editor on Pazartesi, Mayıs 19, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.