Jennifer Lopez'in güzellik sırları

Çoğu şarkıcı vejetaryen olmaya gayret gösteriyor. Yabancı basına yansıyan haberlere göre, ünlü şarkıcı Jennifer Lopez de onların arasında yer alıyor.

Jennifer Lopez'in güzellik sırları

Şarkıcı sadece vejetaryen olmakla kalmıyor, hayranlarını da etten vazgeçmeye çağırıyor. Jennifer Lopez'in açıklamasına göre, bu kararı vermeden önce çok ciddi düşünmüş ve sonra her şeyi tartarak avantajlarını dikkate almıştır.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez'in belirttiğine göre, önceleri tereyağı beslenme rejiminin en vazgeçilmez gıdası olmaktaydı. Vejetaryen olmaya karar verdiğinde ilk olarak tere yağından nasıl vazgeçeceğini düşünmüş ve en özlediği gıdalardan biri de bu olmuştur. Ama daha sonra tere yağına alternatif olan yağları tercih ederek bunun üstesinden gelmeyi başarmış.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez herkesin bitkisel besinlere ağırlık vermelerini öneriyor, böylece hem sağlıklı, hem ideal vücut yapısına sahip olunmasının mümkün olacağını vurguluyor.
Jennifer Lopez'in güzellik sırları Jennifer Lopez'in güzellik sırları Reviewed by Editor on Pazartesi, Mayıs 19, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.