Çılgın dersane üniversitede Bigboy kimdir?

Çılgın dersane üniversite dizisinin Bigboy'u çok merak edildi. Bigboy oyuncunun gerçek hayatta da lakabıdır ve kendisi profesyonel bir sporcu, ayrıca ziraat mühendisi  ve müzisyendir. İşte Bigboy hakkında bilgiler.

Çılgın dersane üniversitede Bigboy

Bigboy kimdir?

11 Ekim 1980 Almanya Dusseldorf doğumlu Menduh Kızılkula 7 yaşındayken ailesiyle Ağrı'ya taşınmıştır. 1993 yılında Bursa'ya taşınmış ve burada müzikle tanışmıştır. Hiphop alanında kendini geliştirmeye başlamış ve Karakule ve Big Boss lakaplarını kullanarak amatör konserler vermeye başlamıştır.

1996 yılında boksa başlayan Menduh Kızılkula gençler kategorisinde 2 kez arka arkaya Türkiye şampiyonluğu elde etti. Bu faaliyetleri ile birlikte okulunu da aksatmayan Bigboy lakaplı Memduh Kızılkula Ziraat Mühendisliği bölümünü bitirmiştir. Okuduğu dönemde eğlence sektöründe güvenlik birimlerinde çalıştı (bodygardlık ve güvenlik müdürülüğü yaptı)

Spor Bigboy'un hayatında önemli bir yere sahipti. Uludağ üniversitesi basketbol ve kendi kurduğu Timsahlar adlı Amerikan futbol takımlarında oynadı.

Spor ve müziğin yanısıra oyunculuk da yapmaya başlayan Memduh Kızılkula 2002 yapımı Organize işler filminde rol aldı (Yılmaz Erdoğan, Tolga Çevik, Demet Akbağı, Cem Yılmaz gibi oyuncuların yer aldığı film)

Menduh Kızılkule 250 kilo ve 1,95 boyundadır. Bu sıralar Çılgın dersane üniversite dizisinde Bigboy olarak karşımıza çıkıyor.
Çılgın dersane üniversitede Bigboy kimdir? Çılgın dersane üniversitede Bigboy kimdir? Reviewed by Editor on Pazar, Haziran 15, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.