Kara para aşk sezon finalinde neler oldu?

Kara para aşk dizisi bu akşam sezon finali ile ekranlara geldi.

Elif'in Hayal Kırıklığı

Elif'in restoranda beklediği Ömer aralarındaki sınıf ayırımını kafasına taktığından dolayı oraya gitmedi. Sevilmediğini düşünen Elif hayal kırıklığına uğradı.

Kara para aşk sezon finalinde neler oldu?

Taner suçlu mu?

Tayyar'ın adamları Taner'i yakalayıp hırpaladılar. Bu sırada oraya yetişen Pınar Taner'i adamlardan kurtarıp kaçırdı. Bunu duyan Tayyar küplere bindi. Peşlerine düşen Tayyar'ın adamları onları hastanede yakalamak üzereyken Ömerler oraya yetişirler. Taner polise teslim olur.

kara para aşk nasıl bitti

Çok Şanslısın

Tayyar Pınar'a yaptıklarından dolayı çok öfkeli. Taner'le aralarındaki ilişkiyi anlamıştır. Kafasına silah dayayıp onun konuşup konuşmadığını öğrenmeye çalışır. Pınar kimseye bir şey anlatmadığına yemin eder. Tayyar "Çok şanslısın" diyerek onu teknenin kamarasına hapseder.


Aslı'nın Öfkesi

Aslı hastanede gözünü açtığında kanaması olduğunu farkeder. Şüphelenip ultrason yaptırır ve bebeğinin aldırıldığını öğrenir. Bunun üzerine sinir krizi geçiren Aslı annesine çok öfkelenir. Bu sırada kaza sonucu annesi yere düşer ve kafasını çarpar.


Ömer'in Kıskançlığı

Ömer hala sevmesine rağmen sosyal statülerindeki farkılık nedeniyle kendini Elif'ten uzak tutmak ister. Ancak Elif'in Levent'le yemeğe çıkmasını kabullenemez ve kıskanır. Sonuç olarak aşkını daha fazla saklamayı ve kendini engellemeyi artık başaramaz.


Duygularına Yenik Düşen Ömer

Ve finale damgasını vuran sahne


Nilüfer Metin'e Hesap Soruyor

Nilüfer CD'yi izleyip kafasındaki soruların cevabını bulmak için Metin'in karşısına çıkar ve ona hesap sorar. Olayı Mert de öğrenip babasına anlatır. Artık Tayyar da Metin'in ne işler çevirdiğinden haberdardır.

Kara Para'ya Devam

Sibel'in kız kardeşi de kara para işine giriyor. Metin'den gereken talimatları alan çaresiz kız ona verilen valizi de alıp harekete geçiyor. Ancak polisler tarafından farkedilir.

Taner Hapse Girer

Taner suçlu bulunur ve tutuklu yargılanmasına karar verilir. Ömer tüm taşların yerine oturduğundan emin değil ve Taner'in suçlu olmadığını düşünüyor. Bu sırada hapishaneye götürülen Taner de Tayyar'ın elmaslarla olan bağlantısını anlamıştır. Bunun çoktan farkında olan Tayyar Metin'e ondan kurtulması için talimat verir.

Ancak Metin eşgali suçluya uyduğu gerekçesiyle arabayla giderken polise yakalanır.

Elif İtiraf Eder

Elif daha fazla suçunu saklayamaz ve Ömer'e Metin'in baskısıyla yaptığı kanunsuz işleri itiraf eder.

Katil Ortaya Çıkar

Sürpriz katil ortaya çıkar. Ömer'in abisi olan polis Hüseyin'in katil olduğu ortaya çıkar. Olay gecesi Ahmet Denizer'i öldüren Hüseyin arabada Sibel'i de görüp şok olur.


Sibel olayın şoku ve şaşkınlığı içerisinde Hüseyin'e onu öldürmemesi için yalvarır. Ancak bu bir sonuç vermez. Ömer'in abisi soğukkanlı bir şekilde ikisini de öldürür.

Finalde elmasların da Hüseyin'de olduğu ekrana gelir.


Ömer ve Elif ayrılacak mı? Aslı'nın annesi öldü mü? Metin yakalandı mı? Sibel'in kız kardeşi yakalanıyor mu? Elmaslar Taner'de ne arıyordu? Hüseyin neden Ahmet Denizer'i öldürdü? Katil yakalanacak mı?

Kara para aşk yeni bölümleriyle yeni sezonda karşımızda olacak.
Kara para aşk sezon finalinde neler oldu? Kara para aşk sezon finalinde neler oldu? Reviewed by Editor on Çarşamba, Haziran 18, 2014 Rating: 5

3 yorum:

  1. katil abisi çıktı koşulsuz aşk imkansız aşk gibi bişey oldu şimdi

    YanıtlaSil
  2. Katilkim sorusu şimdi katil neden öldürdü sorusuna dönüştü. Ömer ve Hüseyin küçükken babalarının öldürülmesiyle bir bağlantısı olabilir mi acaba?

    YanıtlaSil
  3. Hüseyin'i oynayan oyuncu "gelecek sezon çok daha fazla şaşırmaya hazır olsunlar. Hiçbir şey göründüğü gibi değil." demiş

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.