Ramazan menüsü 3. gün - Dr. Ender Saraç

Doktor Ender saraç'tan sağlıklı bir örnek Ramazan menüsü.

Ramazan menüsü 3. gün - Dr. Ender Saraç


Sahur

1 kase posalı mercimek veya sebze çorbası
Yanında 2 dilim yufka ile hazırlanmış lor peynir ve ıspanaklı börek
yanında 1 kase ayran
Bol salatalık ve yeşillik
1 kase meyve kompostosu
veya 1 adet armur
veya yeşil elma + rezene çayı ve bol su

İftar

1 zeytin veya 1 hurma ile oruç açılacak.
Arkasından ballı limonlu ılık su içilecek.
Sonra 1 kase sebze çorbası
10 dakika sonra;
1 porsiyon (6 kaşık) bamya yemeği
1/4 orta boy pide
yanında 1 büyük kase yoğurtlu semizotu salata
(içine taze nane yaprağı ve birkaç parça ceviz eklenebilir)
dilerseniz yanında yeşil salata

2 saat sonra ara öğün
1 kase vişne kompostosu + 1 avuç kavrulmamış badem veya fındık
Aralarda bol su ve bitki çayı içmeyi unutmayın.
Ramazan menüsü 3. gün - Dr. Ender Saraç Ramazan menüsü 3. gün - Dr. Ender Saraç Reviewed by Editor on Perşembe, Haziran 26, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.