Sinem Kobal Endemol'un Hangi Projesinde?

Basın mensuplarının sıkı takibe aldığı güzel oyuncu Sinem Kobal'ın önceki gün yapım şirketini ziyaret etmesi kafalarda yine soru işaretleri bıraktı.


Bir süredir ekranlardan uzak kalan oyuncunun nasıl bir proje hazırlığı içerisinde olduğu büyük merak konusudur. Önceki gün Sinem Kobal'ın Endemol şirketini ziyaret etmesi yeni bir proje hazırlığı içerisinde olduğu konusunda iddiaları güçlendirdi. Bildiğimiz gibi Endemol yarışma programları ile ünlü bir şirket, bundan dolayı olacak ki bazı basın mensupları "Sinem Kobal yarışma ile mi geri dönüyor?" diye soruşturmaya başlamışlar.

Ancak geçenlerde medyada sıkça dile getirilen bir konu Endemol'un dizi sektörüne hızla giriş yapmaya hazırlanmasıyla ilgiliydi. Hatta Songül Öden ve Erkan Petekkaya projesi anlatıldı. Bundan dolayı Sinem Kobal bir dizi ile de geri dönebilir. Söylentilerde sıkça Sana bir sır vereceğim dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Ekin Koç'un da onunla birlikte bir projede rol almayı planladığı yazıyor. Ayrıntılar önümüzdeki günlerde belli olacaktır.
Sinem Kobal Endemol'un Hangi Projesinde? Sinem Kobal Endemol'un Hangi Projesinde? Reviewed by Editor on Pazar, Haziran 01, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.