Yeni diziler Temmuz 2014

Yaz dizi sezonu açılmış bulunmaktadır. Temmuz ayında ekranlardan merhaba diyecek olan dizilerin bir listesini yaptık.

Kocamın Ailesi


3 Temmuz 2014

Yeni diziler Temmuz 2014

Kocamın ailesi ekranların yeni sıcak mahalle dizisidir. Dizinin başrollerini Selen Seyven ve Gökhan Alkan paylaşıyorlar. Ayrıca ünlü şarkıcı Yeşim Salkım da dizide yenge rolünü üstleniyor. Kocasının ailesinin olmadığına sevinen Yonca evlendiğinde kaynana dırdırı çekmeyecek, ne baldız ne görümce sorunu olacak diye hayal kurarken işler hiç de onun hayal ettiği gibi gitmiyor...

Kocamın ailesi 3 Temmuz 2014 tarihinde Fox ekranlarında başlıyor.

Kiraz mevsimi


4 Temmuz 2014
Yeni diziler Temmuz 2014

Yeni gençlik dizisi Kiraz mevsimi orta halli bir mahallenin insanlarının değişim zamanını konu alıyor. Mete Öykü'nün çocukluk aşkıdır. Ortağı çapkın bekar Ayaz ve Şeyma'nın devreye girmesiyle işler umulmadık şekilde değişiyor. Dağhan Külegeç, Özge Gürel, Nilperi Şahinkaya ve Serkan Çayoğlu'nun başrollerini paylaştığı Kiraz mevsimi ekranlara gelmek için gün sayıyor.

Kiraz mevsimi 4 Temmuz 2014 tarihinde Fox'da başlıyor.

Otel Divane


Temmuz 2014

Akıllı delileri konu alan Otel Divane dizisinin oyuncu kadrosunda  Emre Altuğ, Cem Kılıç, Volkan Severcan, Nefise Karatay gibi isimler yer alıyor. Akıl hastanesi otele dönüşüyor ve bir anda hastane çalışanları otel çalışanları oluyor...

Otel Divane yakında Show Tv'de başlıyor.

Ruhumun aynası


8 Temmuz 2014

Ruhumun aynası dizisinde başarılı bir psikiyatrist olan Elçin 35 yaşına bastığında beklenmedik bir şekilde hayatı alt üst oluyor. Ancak iyi ki sekreteri Gülpare var. Gülpare'nin mahallesinde klinik açan Elçin'in yeni ortamına alışması hiç kolay olmuyor. Dizinin başrollerinde Tuba Ünsal, Filiz Ahmet, Özgürcan Çevik gibi oyuncular yer alıyorlar.

Ruhumun aynası dizisi 8 Temmuz 2014 Fox'da başlıyor.

Güllerin Savaşı


8 Temmuz 2014

Oyuncu kadrosunda Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder'in yer aldığı Güllerin Savaşı dizisi bahçıvanın kızı Gülru'nun çocukluk hayallerinin bir kabusa dönüştüğünü konu alıyor.

Güllerin savaşı 8 Temmuz 2014 tarihinde Kanal D'de başlıyor.

Emanet, Günahkar, Mardin İşi (Kadim dostum) gibi diziler ise Temmuz'dan sonra yayınlanacak olan yeni diziler listesinde yer alıyor.
Yeni diziler Temmuz 2014 Yeni diziler Temmuz 2014 Reviewed by Editor on Cumartesi, Haziran 28, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.