ATV'nin Yeni Sezon Dizileri

Yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanacak olan diziler belli oldu. Sezon finali yapan dizilerin yanısıra 4 yeni dizi de yayın hayatına hazırlanıyor. İşte ATV'nin yeni sezon dizilerinin listesi:

ATV'nin Yeni Sezon Dizileri

Karadayı
İlgi ile izlenen dizinin oyuncu kadrosunda  Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor yer alıyor. Bu sezon kadroya yeni oyuncular da dahil olacak. Karadayı bu sezon da reyting rekorları kırmaya aday dizilerin arasında yer alıyor.

 ATV'nin Yeni Sezon Dizileri

Kara para aşk
Başrollerinde Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün, Burak tamdoğan gibi oyuncuların yer aldığı Kara para aşk bu sezon da gizemli ekran yolculuğuna devam edecek. Final bölümünde katilin kim olduğu ortaya çıkmış ancak beraberinde kafalarda çok sayıda soru işareti bırakmıştı.

Bugünün saraylısı
Selçuk Yöntem, Serhat Teoman, Cansu Tosun gibi oyuncuların yer aldığı Bugünün saraylısı geçen sezon kendi kemikleşmiş seyircisini yakalamayı başardı. bakalım yeni sezonda seyircileri ne gibi sürprizler bekliyor.

Diğer yarım
Yaz dizisi olarak yayınlanmaya başlayan Diğer yarım yayınına devam ediyor. Dizinin İpek Tuzcuoğlu, Orhan Kılıç, Gonca Sarıyıldız gibi oyuncular yer alıyor.

Kalp hırsızı
ATV'nin yeni dizilerinden olan Kalp hırsızı eve giren bir hırsızla ev sahibi kadın arasında ortaya çıkan aşkı anlatıyor. Dizinin başrollerini Medcezir dizisinden ayrılan Mine Tugay ve Krem dizisinden tanıdığımız Kenan Ece paylaşıyorlar.

Üç arkadaş
ATV'nin yeni dizisi Üç arkadaş'ın oyuncu kadrosunda Hakan Yılmaz yer alıyor. Dizinin daha önce film versiyonu çekilmişti.

Kertenkele
Yeni sezonun sürpriz dizilerinden biri de Kertenkele dizisidir. Yönetmenliğini Kartal Çıdamlı'nın yapacağı dizi de merak edilenler arasındadır. dizinin başrolünde Timur Acar yer alıyor.

Beyaz Karanfil
Yeni dizi Beyaz Karanfil oyuncu kadrosuyla adından söz ettiriyor.Kurtlar vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban dizinin oyuncuları arasında yer alıyor. Dizide bahçıvanlık işi ile uğraşan bir adamın başının derde girmesiyle polisle işbirliği yapması konu ediliyor.

Yeni ve eski yeni sezon dizileri yakında yayınlanmaya başlıyor.
ATV'nin Yeni Sezon Dizileri  ATV'nin Yeni Sezon Dizileri Reviewed by Editor on Cuma, Ağustos 22, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.