Star TV - Yeni Sezon Dizileri

Star Tv ekranlarında yeni sezonda başlayacak olan dizilerin listesine bu yazımızda yer veriyoruz.

Star TV - Yeni Sezon Dizileri

Aşktan Kaçılmaz: Başrollerinde Berk Oktay, Pelin Akıl, Ceren Hindistan ve Çağdaş Onur Öztürk gibi oyuncuların yer aldığı dizide bir aşk hikayesi anlatılıyor.

Reaksiyon: Oyuncu kadrsunda İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur gibi oyuncuların yer aldığı Reaksiyn dizisi yeni sezonun en çok merak edilen dizileri arasında yer alıyor.

Kaderimin Yazıldığı Gün: Dizi hakkında henüz çok fazla bilgi yansımamıştır. Başrolünde ünlü sanatçı Özcan Deniz'in yer alması nedeniyle merakla beklenen bir başka dizidir.

Ben olsaydım: Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'yı biraraya getiren Endemol Türkiye'nin yeni dizi projesi yakında ekranlarda olacak.

Gönül İşleri: Üç güzel oyuncu Selma Ergeç, Sinem Kobal ve Bennu Yıldırımlarbu dizide biraraya geliyorlar.

Propaganda: Daha önce filmi yapılmış olan Propaganda yeni sezonda dizi olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncu kadrosunda Syrvivor yarışması ile ünlenen Serenay Aktaş'ın yer aldığı gelen bilgiler rasındadır.

Serçe Sarayı: Güçlü bir kadının hikayesini konu alan dizi Endemol'un bir başka projesidir.

Sil Baştan: Senaryosunu Gani Müjde'nin kaleme aldığı Sil Baştan dizisinin oyuncu kadrosunda Sergen Yalçın ve Dilara Gönder gibi isimler yer alıyor.

Yeni diziler yakında Star TV ekranlarında olacak.
Star TV - Yeni Sezon Dizileri Star TV - Yeni Sezon Dizileri Reviewed by Editor on Cumartesi, Ağustos 16, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.