Sessiz Çığlık Bonzai Filmi - Bir Sosyal Sorumluluk Projesi

Sessiz Çığlık "Bonzai" filminin çekimlerine 1 Aralık 2014 tarihinde başlanılacak. Bu sosyal sorumluluk projesi özellikle son dönemlerde kullanımı artan ve pırlanta gibi gençlerimizin gözlerimizin önünde yok olmasına yol açan Bonzai'ye karşı mücadeleyi anlatıyor. Çekimleri 20 Gün sürecek filmin Kültür Merkezlerinde, bir çok Sinema Salonlarında ve Ulusal Kanallarda ücretsiz gösterimi sağlanılarak gençlerimizin bilinçlendirilmesi sağlanacak.

Filmin Senaristliğini ve Yönetmenliğini Burak Akan üstlendi. Bonzai Filminin başrollerini Fransa'da müzik ile uğraşan Pascal Nouma'nın Abisi Aime Nouma, Gül Gökçe Korkmaz, Ayhan Işık, Murat Sezal ve Berk Ali Çatal paylaşıyor. Arif Selçuk, Burak Kimyager, Şahverdi Ali Eren gibi isimlerde Bonzai projesinde yer alacak oyuncular.



Neden Sosyal Sorumluluk Projesi 
Ekip olarak yoğun çalışma tempomuzun içerisinde belirli periyotlar ile yaptığımız toplantılarımızın önemli bir kısmını dünyanın ve ülkemizin daha yaşanılabilir bir yer olması adına ne yapabileceğimizi araştırmaya ayırıp üzerimize düşen görevlerimizi insani tutumumuzla değerlendirdik ve değerlendirmeye devam ediyoruz.    
Etrafımızda şekillenen olaylar, yaşanan olumsuzluklar karşısında üzüntümüzü, hassasiyetimizi derinlere gömmek yerine olumsuzlukların üzerine giderek elimizden ne gelirse son gücümüze kadar mücadele etmeyi kendimize görev adlettik.    
Bu yönelim ile bizi yaralayan konuların en önemlilerinden birisi savunmasız, tedirgin, ihtiyaçları olan bizim çocuklarımız ve dünya çocukları oldu. 
Sessiz Çığlık Bonzai Filmi - Bir Sosyal Sorumluluk Projesi Sessiz Çığlık Bonzai Filmi - Bir Sosyal Sorumluluk Projesi Reviewed by Editor on Cumartesi, Kasım 22, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.