Aşk ve Mavi dizisi 18 kasım 3. bölümün özeti

Aşk ve mavi dizisi Cuma akşamları ATV ekranlarında ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Dizinin 18 kasım 2016 günü yayınlanacak olan 3. bölümünde nelerin olacağı büyük merak konusudur.

2.bölümde Göreçkiler'in deposunda yangın çıkmış ve Mavi içeride mahsur kalmıştı. Çığlıklara daha fazla dayanamayan İlyas Mavi'yi kurtarmaya karar verir ve bu kararını uygular. Ambulansın gelmesini beklerken Mavi'ye Göreçkiler tarafından ölüme terkedildiğini anlatır.


Diğer taraftan karakola giden Ali abisinin Mavi'yi hapse attırmak için plan yaptığını öğrenir ve bu planı bozarak Cemal'le kavga eder. Daha sonra Mavi'nin depoda yangında kalmasının hesabını İsmet'e sorar.

Fazıl bey tüm itirazlara kulak tıkayarak İlyas'ı şöfor olarak işe alır. öte yandan Mavi'nin annesi Hasibe konağa yerleşme planları kurar. Mavi ise Goreçki ailesinden intikam almak için farklı planlar içerisindedir. Bu yüzden aileye inat Ali ile gerçek karı kocaymış gibi davranmaya başlar.

Mavi'nin yengesi Fatma Cemal'e büyük sırrını açıklar. Bu sırada Mavi'nin babası gelinin tüm dediklerini duyar ve çok sinirlenir. Cemal onu sakinleştirmeye çalışırken korkunç bir olay yaşanır.
Aşk ve Mavi dizisi 18 kasım 3. bölümün özeti Aşk ve Mavi dizisi 18 kasım 3. bölümün özeti Reviewed by Editor on Cuma, Kasım 18, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.