Cesur ve Güzel 17 kasım 2. bölümde neler olacak? Özet

Cesur ve güzel dizisinin 2 bölümü 17 kasım 2016 tarihinde Star Tv ekranlarında yayınlanacak. Yeni bölümde neler olacak diye merak edenler bu yazımızı okuyabilirler.

Tahsin Korludağ yangından Cesur sayesinde kurtuldu ve hayatını borç bildiği Cesur'a evini açtı. Sühan ikinci defa Cesur'a minnettar kaldı.



Cesur Tahsin Korludağ'ın evinde kalmaya başlar. Bu adamın gizli bir tarafı var ve bu da Sühan'ı tedirgin etmeye başlamıştır. Bir taraftan Cesur'un kim olduğunu merak ederken diğer yandan da Bülent'e karşı olan duygularını anlamaya çalışan Sühan aslında çoktan Cesur'un cazibesine kapılmaya başlamıştır.

Cahide olan biteni öğrenr. Bülent bununla Cahide'nin eline büyük bir koz vermiştir. diğer taraftan da Cahide'nin oyununa ortak olan Hülya ile Bülent'in yolları beklenmedik bir şekilde kesişir.

Diğer taraftan sır dolu Korludağ kasabasında Adalet de yangının izlerini sürmeye başlar. Adalet ve Tahsin'in sakladığı sırrı ise Mihriban ortaya çıkarmaya kararlıdır.



Sühan nelerin olduğunu bilmeden Cesur'un tuzağına düşerek bıraktığı izleri takip eder. Cesur'un isteği ile gizli bilgilere ulaşır. Daha sonra Cesur izini kaybettirdiğini sanar, ancak Sühan zekası ile ipuçlarını tekrar yakalar.

Cesur ve güzel dizisinin 2. bölümü 17 Kasım 2016 tarihinde Star Tv ekranlarında yayınlanacak.
Cesur ve Güzel 17 kasım 2. bölümde neler olacak? Özet Cesur ve Güzel 17 kasım 2. bölümde neler olacak? Özet Reviewed by Editor on Salı, Kasım 15, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.