Karın Germe Ameliyatları

Karın germe ameliyatlarında genellikle 2 teknik tercih edilir; Tam karın germe ve mini karın germe. Kişiye özel olarak hangi tekniğin iyi sonuç vereceği belirlenir. Karın civarındaki sorunun genişliği kullanılacak teknikte etkilidir.


Eğer göbek deliği alt kısmında yer alan seviyede hafif derecede sarkma ve  yağlanma ve bu bölgede oldukça dar bir bölge içerisinde çatlama mevcutsa ve  karın kasında gevşeme ve ayrılma bulunursa, göbek deliği üstünde bollaşma ve gevşeme gibi problemler yoksa ve bu bölge estetik  açıdan güzel duruyorsa; mevcut sorunlar çok hafif derecede ve sadece göbek deliği alt kımı ile ilgili ise mini karın germe tekniği uygulaması yapılabilir.

Yukarıda bahsettiğimiz sorunlar göbek deliği üst kısmına de geliyorsa tam karın germe tekniği uygulaması yapılır.

Bu koşullar haricinde hangi tekniğin tercih edileceği konusunda fikir edinilmesi için şöyle bir test kullanılabilir; bir el ile göbek  deliğinin bir cm üstüne, diğer el ile sağda karın bölgesinin bitip kasık bölgesinin başlamış olduğu yere koyduğunuz zaman, üstteki el ile karın  derisini aşağıya doğru gerdirip altta bulunan elin seviyesine kadar yaklaştırıp elleri birleştiriyorsanız, tam karın germe ameliyatına gerek duyulacaktır. Karın estetiği bozulan  insanların hemen hemen tamamında tam karın germe estetiğine gerekduyulur. Tam karın germe ameliyatına ihtiyaç duyulan kişiye mini karın germe ameliyatı yapılırsa sonuç yetersiz olacaktır.
Karın Germe Ameliyatları Karın Germe Ameliyatları Reviewed by Editor on Pazar, Mayıs 06, 2012 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.