Kimlere Karın Germe Estetiği Yapılır?

Aşağıdaki kişilere karın germe estetiği işlemi uygulanabilir:
  • Genel sağlık durumu  normal,
  • Karın bölgesinde diyet ve egzersize rağmen eritilmeyen fazla yağ bulunan
  • Karın derisinin gevşek olması ve buruşması gibi problemleri bulunan  erkek ve kadınlara karın germe estetiği  yapılabilir.

Doğum ve hamilelik sonrası karın derisinde çatlaklar ve gevşeme,  kası normale dönemeyecek oranda esneyen kadınlar, karın germe ameliyatından fayda sağlayabilirler. Cilt esnekliğinin azalması ile birlikte bir miktar yağlanma şikayeti bulunan yaşlı kişiler de karın germe  estetiğine başvurabilirler.

Derideki çatlaklardan kurtulmak için cerrahi bir mudahele gerekir. Karın germe  ameliyatında göbek deliğinin birkaç santimetre üstüile kasık arasında deri çıkartılarak atılmaktadır. Bu kısım içinde kalmış olan çatlaklar da deri ile birlikte çöpe gider.

Kişi aşırı kilolu ise karın germe işlemi akla ilk gelecek seçenek olmamalıdır. Öncelikle obezite tedavisi uygulanmalıdır. Sonrasında hedeflenen kiloya gelince sarkmalar olacağından estetik karın germe işlemi yaptırılabilir.
Kimlere Karın Germe Estetiği Yapılır? Kimlere Karın Germe Estetiği Yapılır? Reviewed by Editor on Pazar, Mayıs 06, 2012 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.