Liposuction - Cildin elastik olması gerekiyor

Evet, cildin kalitesi bu operasyonun başarısında son derece önemli. Derinin elastikiyeti genellikle gençlerde daha iyi olmasına karşın, kişisel farklılıklar da gözlenebiliyor. Bazı kişiler genç olmasına karşın derilerinin elastikiyeti yetersizken, bazı yaşı ileri kişilerin deri elastikiyeti ve kalitesi, vakumla yağ almak için yeterli olabiliyor. Bü yüzden muayene sırasında derinin durumu ayrıntılı olarak inceleniyor.

liposuction
    Liposuction karın, kalça ve bacaklar gibi yağ dokunun kolayca toplanabildiği ve diyet, spor gibi uygulamalara rağmen kolayca eritilemeyen bölgelerdeki fazlalıkların, kontürü bozan taşmaların giderilmesini sağlar.

    "Girişime karar vermeden önce neler beklendiği, nelerin yapılabileceği önceden konuşulmalıdır. ‚ene altı, karın, bel, bacak, diz içleri gibi vücudun birçok bölgesine uygulanabilir. Bü yöntem bazen tek başına kullanılabilirken, eğer gerekiyorsa deri ve yağ dokusunu uzaklaştıran ve geren diğer cerrahi girişimler ile beraber kulanılabilir. Bu işlemle alınabilecek yağ miktarı kişinin gelen durumuna kan tablosuna ve gereksinimine göre belirlenir. Vakumla alınabilen yağ miktarı sınırlıdır. Uygulama küçük bir alana yapılacaksa sadece o bölge uyuşturularak yapılabilir. Geniş ve birden çok bölgede işlem yapılacaksa, genel anestezi tercih edilir. Kişiden 2-3 litreden fazla yağ alınacaksa, ototransfüzyon denilen ve kişinin kendisinden alınan kanın ameliyat sonunda verilmesi şeklinde bir teknik kullanılır."
Liposuction - Cildin elastik olması gerekiyor Liposuction - Cildin elastik olması gerekiyor Reviewed by Editor on Cumartesi, Mayıs 05, 2012 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.